HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozShare | 
 

 A Robinson park

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Lucifer

avatar

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2017. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   Pént. Május 18, 2018 8:40 pm

Ahogy Guillotina megügotte a pokoli bestiát az láthatóan meggyengült az ütés komoly sérülést ugyan nem okozott de megzavarodott így az egykori angyal befejezett feladatát, és a növények összezárták mind a kutya lábait mind a száját.
A bestia megpróbált kitörni békjójából de az elég jól tartott abban a pillanatban de kérdéses volt hogy egy percig kitartana e.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Miss Guillotina

avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2017. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   Vas. Május 20, 2018 6:56 pm

Az oszlop kongva csattant a dög fején, amitől megkótyagosodva rázta meg a fejét. Erre aztán jött számára az újabb meglepetés, mikor is tulajdonképp gúzsba kényszerülve feküdt el a földön. Ez már valami. Azt hiszem, elégedett lehetek magammal és a társammal is. Apropó társ. Nem tűnik valami közlékeny alaknak, bár lehet ez csak a nyúzott állapotának köszönhető.
-Ha te mondod...- egyezem bele az ötletbe, mikor észreveszem, hogy a kis kedvencünk nem képes egy helyben megmaradni és én aztán nem akarok túl sokat birkózni azért, hogy újból kifektessük, hisz így is elég gond volt vele.
Így hát hátralépve párat, megpróbálok két karral csapni a szárnyaira. Rámarkolok a lámpa alatti részre, majd előresietve, egy hatalmasat lendítek az oszloppal a dögnek szegezett hegyes csontokra. A két fém éles kongással csapódott a másiknak. Csak bízni tudok abban, hogy ez elégséges lesz ahhoz, hogy végleg kiterítsük a dögöt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Corrupted

avatar

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2017. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   Szomb. Jún. 02, 2018 11:22 am

Látva hogy ütni készül fókuszálok az árny karmaimon és azon hogy minél élesebbek legyenek az extra karmok és a szárnyaim hegye is.
Éreztem ahogy lefelé mozgás megindult de "szemeim" csukva voltak. Sikerült kinyírni ezt a dögöt vagy még időben félre gurult?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucifer

avatar

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2017. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   Szomb. Jún. 02, 2018 11:47 am

A parkban két hang viszhangzott. Az első egy fémes kongás majd egy fülsüketítő üvöltés ami először meglepetés majd fájdalmas halálsikoly. Csend ahogy két alkalmi hősünk fellélegezhetett.
Guillotina érezte sérült vállán a zsibbadás erősödését és a kar felé haladását és látta hogy alkalmi fegyvere élőhalott és majdnem eltört.
Corrupted érezte hogy szárnyai az erőtől ami rájuk lett mérve és a bestia kemény bőre miatt a hegyei is fajták neki.
De még mielőtt bármelyikük megszólalhatott volna a távolból a megölt pokoli kutyához hasonló hang kiáltott fel gyászban... Majd még egyszer messzebb és még egy harmadik alkalommal is... Hogy visszhang volt e vagy sem azt nem lehet tudni de még egy-két ilyen teremtmény a városban lehet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Miss Guillotina

avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2017. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   Szer. Jún. 06, 2018 5:59 pm

Amikor az ismerős, fémes kongás ismét betöltötte a parkot, ugyanabban a pillanatban, a lekényszerített dög is utoljára még kieresztette a hangját fájdalmában. Kisebb megelégedés töltötte el a lelkemet, hogy ezen is túl vagyok és hogy eddig ha minden igaz, így nem csak két életet is megmenthettem egy este alatt, ami azért így számszerűsítve is egész soknak mondható. Bár az örömöm csupán pillanatnyi volt, mivel ennek a bestiának a halálával egy újabb adta jelét a létezésének, mikor gyászában felvonyított, nemsokkal később pedig egy újabb dög kezdett el üvölteni az éjszakába. Valahogy  az az érzésem, hogy nem egy kóbor kutyákból verbuválódott falka ugatja épp a holdat.

-Na jó. Egy kérek egy percet?- Teszem fel a kérdést, térde rogyva fáradtságomban. Ha még kettő ilyen dög van hátra, akkor túl hosszú lesz az este ahhoz hogy megfelelő ellátás nélkül álljunk neki a többi dög felkutatásának.
Apropó többesszám. Nem vagyok nagy szakértője a fémes csontvázaknak és a többi élőholtnak, de az a sanda gyanúm, hogy a feltételezhetően kollégámnak vallható fickó itt mellettem sincs túl jó bőrben. Eléggé megszenvedhette hogy feltartsa a dögöt.
-Figyelj. Tudom sietünk meg minden, de nem állunk meg egy kávéra vagy valami?- Vezetem elő a javaslatot, miközben próbálok valamiféle laza karkörzéssel kezdeni valamit a sérült karommal. Az ütéstől lehet hogy megint túl lett terhelve, ráadásul kezd bedagadni, szóval lehet hogy lesérültem, így pedig nem kéne erőlködnöm.
-Gondolom Batman is megállna egy fél percre hogy bedobjon valamit, vagy ellássa magát.- Támogatom meg utólagosan egy érvvel a javaslatomat, majd a szörny ernyedt tetemére pillantok, mire hirtelen eszembe jut hogy a Augustin mennyire oda meg vissza lenne ezért. Talán még azt is megmondhatná mi ez az istenverte dög. Még el is mosolyodom azon, hogy ez a rondaság milyen galibát okozott és micsoda lehengerlő egy lehelete is volt. Azért az nem is volna feltétlen rémes dolog.

Miközben egy jó erős kávé gondolatával kezdek kacérkodni, ami mellett szerepel még egy, a karomat érintő alapos kezelés, elgondolkodok egy pillanatra. Na nem mintha olyan rettentő fontos dolog lenne, csak amolyan apróság. Nevezzük amolyan szeszélynek. Nem mondanám magam gyűjtögető személyiségnek vagy vadásznak,
de a lény így, kiterítve, eléggé felcsigázta kíváncsiságomat. Kicsit büszkének is érzem magam hogy leteríthettük, szóval valamifajta trófea azért kijárna.
-Egy pillanat.- Intem némi türelemre fémes árnyalatú barátomat, majd odacsoszogva a dög szájához, kitárva és kipeckelve azt az oszloppal, nekilátok az egyik szemfoga kiszedésének. Az ép kezemmel rámarkolok a fogra, majd a lábaimmal az állkapcsa ellen tartva, kísérletezem a kiszedésével. Rángatom fel és le, jobbra, majd balra, néha pedig egy nagyot próbálok rajta rántani magam felé, hátha szerencsém lesz. Gondoltam meglepem már valamivel magam. Egy kis szuvenír sosem árthat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Corrupted

avatar

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2017. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   Szomb. Jún. 16, 2018 7:52 am

Ahogy meghallottam a többi dög felkiáltását aggodalom, és egy furcsa nyugottság áradt el bennem, majd hallgani kezdtem improvizált partneremre.

- Valahol megpihenni nem lenne egy rossz ötlet. És valami enni valót szerezni sem lenne hülyeség. - adtam neki igazat. Mellesleg valahogy meggyógyulnom is meg kellene és egyetlen módot ismerek ami hiba nélkül működhet. - Mond nem tudsz egy okultista szektát, vagy valamit? Most sajnos nagy hasznom lenne egynek... - nézem ahogy kész lennék a tovább menetelre, de megállít, és elkezdi kihúzni a dög egyik fogát.

- Csak nyugodtan addig én csinálok valamit a parkban esett károkkal... a növényi részéval. - jegyeztem meg a lámpa oszlop felé bólintva. - ha pedig hagysz valamit a "kutyából" akkor azt is eltüntethetem utána.

Ezzel pedig oda sétáltam a lángoló fákhoz és kezeim, szárnaim hozzájuk érintettem, és elkezdtem őket gyógyítani, ha minden jól megy, gyorsabban fognak nőni, mint égnének, és a növekedő rész elfolytja a tüzet, ha más nem az extra gyanta megteszi.


A hozzászólást Corrupted összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 16, 2018 8:00 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucifer

avatar

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2017. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   Szomb. Jún. 16, 2018 7:58 am

Guillotina sikeresen ki tudja húzni a fogat a módszerrel amit követ, és ha utána figyel láthatja hogy a bestia saját fogai képesek kárt tenni az álkapcsában, szóval talán elég erősek másra is. A fog a metszőfog volt, ami majdnem olyan hosszú mint a karja, a többi láthatóan kisebb.

Corrupted erejével megállította az égő fák lángolásást, és lassan gyúgyulni kezdenek, míg a fű amin áll, nőni és terjedni kezdett az előuisztított terúlet irányába.

Mind kettőjüket az az érzés áraszt el, hogy ma már nem kell harc miatt aggódniuk, a többi bestia biztosra megy, hogy jó erőben legyen mielőtt elkezdenének rájuk vadászni testvérük hlála után.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Miss Guillotina

avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2017. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   Szomb. Jún. 16, 2018 8:50 pm

A fog eltávolítása közepette meglepődve hallgattam, hogy így, megviseltem mi is volna a szíve vágya. Még egy rövid időre meg is álltam a fog eltávolításával, hogy ténylegesen felfogjam mi a fenét is mondott. Egyesek mit ki nem képesek találni.
- Okultisták?- Gondolkodom el a kérdésén. Életemben sem hittem hogy létezne bármiféle felsőbb hatalom vagy hogy azok bármi módon nyomot hagynának a világon. Inkább tartottam őket valami paranormálisnak vélt dolgok rajongói körének, mint valami kultusz tagjainak.
-Az igazat megvallva, fogalmam sincs. Eddig egybe se futottam bele.- Vontam meg az ép vállam megadóan. -Hogy őszinte legyek, addig nem is izgat a létük, amíg nem tesznek valami ártót a normális életet élő emberekkel szemben.- Jegyzem meg, majd folytatom az erőlködést a foggal kapcsolatban, mire az egy rántással végül is kijön a dög szájából. Elégedetten a lámpafény felé tartva a fogat, büszkén simítom végig rajta a kezem. Nem is egy ronda darab, az már szent igaz.

Miután kigyönyörködtem magam a dögön, eltettem a szerzeményem, majd elgondolkodtam. Vajon miféle segítséget csikarhatna ki pár szektástól? Nem fér a fejembe.
-Figyelj. Egy fémmegmunkáló műhely nem megfelelő? Nem vagyok okoskodni, de ez... Azt a mindenségét!- Nézek döbbenten a hirtelen rendbe jövő környezetre, amit fokozatosan ismét birtokába fogad a természet. -Ez hatalmas.- Ismerem el elégedetten bólogatva, meg is feledkezve arról, mit is akartam még az imént mondani. Nem semmi a srác, az már szent igaz. A nagy ámuldozásban a szemem megakad a fejszémen, amit nemrég gondatlanul elhagytam, így azt ismét magamhoz vettem.
-Ezt majdnem itt hagytam. Lehet nem vettem sok hasznát a préda megvédésénél, de ez is vala... Na, b@ssza meg!- Kapok a fejemhez. -A nő!- Jut eszembe hirtelen. nem lenne helyes megfeledkezni róla, hisz még veszélyben lehet a sebei miatt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Corrupted

avatar

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2017. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   Szomb. Júl. 14, 2018 3:47 pm

Szomorúan hallottam hogy nem tudott semmit az okkultistákról.
- Nos majd kérdezek mást biztos hogy Gothemben vannak. Itt és Los Angeles-ben biztos máshol kérdéses. - közölem vele még akkor is ha nem biztos hogy figyelt.
Ahogy folytatta majdnem közöltem vele hogy miért is kell, de ahogy megállt, egy pillanatra felfigyeltem rá a dolgomról. Ahogy a nő szóba került elő vettem két magot.
- Vidd vér alvadás segítő és vérképzőst segítő a kettő. Harapjon rájuk, majd nyelje le. - mondtam ahogy feltöltöttem őket energiával. ha minden jól megy ahogy gyomor savat érnek nőnek adva elég anyagot a nő számára a túléléshez.
Ezt követően pedig oda léptem a bestia teteméhez és elkezdtem az indákat parancsolni hogy emésszék fel a testét. Eltarthat egy ideig, de nem akarom hogy bármi maradjon belőle a rendőrüknek vagy bárki másnak aki rálelhet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Miss Guillotina

avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2017. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   Pént. Aug. 10, 2018 11:09 am

-Hogy mi?- Veszem el a magokat, szemrevételezve azokat. Közel sem értek én ezekhez a dolgokhoz és a fejembe sem fér egészen az, hogy ezek hogy is működnek, de a látottak után aztán nem fogok sokat töprengeni a történteken, hisz ezek után talán eléggé megbízhatok benne annyira, hogy elhiggyem amit mond.
-Rendben. Kösz.- Szorítom ökölbe a markaimat, majd elindultam a nő megsegítésére, remélhetőleg még talán idejében odaérve hozzá. Talán erre mondhatnánk hogy elvesztem a részletekben, elvégre a sok hadakozás közepette a sebesültünk komoly gondba kerülhetett.
Mikor odaértem ahová elmenekítettem őt, látszólag nem volt még annyira rossz bőrben sem mint legutóbb, bár lehet van vele valami, amihez nem értek. A legjobb volna elvinni ahhoz a hullafércelőhöz, bár annyira azért mégsem bízom benne hogy ezt csak úgy rá bízzam. Lehet hogy doki, de lehet nem a legmegfelelőbb, még ha ért is az élő alanyokhoz is.
-Nyugalom. Csak én vagyok. Hoztam valamit. Ezt kéne bevenni.- Magyarázom a kapucnim alól, bár láthatólag eszméleténél sincs, szóval nem tehetek mást mint hogy rögtönözzek. Csak nem rághatom meg helyette a magot és adhatom át neki. Bár megfordult a fejemben, de annyira nem vagyok beteg egy nőszemély... azt hiszem.
Szóval rögtönzésképp inkább csak annyit tettem, hogy a fogai közé tettem a magvakat, a lehető legfinomabban megtörtem velük a magot és vártam a csodát. A torkán nem fogom lenyomni ezt az izét és lenyelni sem tudom helyette, szóval mondjuk, hogy innentől a természetre és a biológiai folyamatokra bízok mindent. Majd lenyeli eszméletlenségében a nyálával együtt vagy mit tudom én. Most már csak annyit tehettem hogy bekötöm a sebét.erre meg az egyetlen rendelkezésre álló ruhadarab, a rajtam lévő kapucnis póló ujja szolgált. Akármennyire is akartam, nem vetkőzhetek neki hogy a teleizzadt trikómmal kötözzem be. Azt, azért semmikép. A pulcsi ujjai amúgy se olyan rémesek, szóval megtettem amit tudtam.
Aztán, mivel a törésem a maga módján, szétcsúszva, de végül valamelyest összeforrt, a hátamra vettem és elindultam vele vissza. Az kell hogy még a többi erre keveredő dög felzabálja a szerencsétlent. Persze nem mondom hogy nem kényelmetlen így vinni egy talán hatvan-hetven kilós nőt, elvégre nem egy ilyen helyzethez szoktam és a karom sem egészségesen forrt össze.
-Itt vagyok!- Szólok oda a fémes barátomnak, a hátamon a sebesültünkkel.
-Na, ha én nem is ismerek okultistákat, talán te tudod, hol van a legközelebbi kórház.- Biccentek a nőre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   

Vissza az elejére Go down
 
A Robinson park
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Hullócsillag Park
» Central Park, Manhattan
» -= Park =-
» Smaragd Park
» Flushing Meadows–Corona Park

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Gotham City :: Robinson park-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozUgrás: