HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 A Robinson park

Go down 
SzerzőÜzenet
Etrigan

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2014. Nov. 22.
Tartózkodási hely : Gotham - Camelot - London

TémanyitásTárgy: A Robinson park   Csüt. Jan. 15, 2015 1:21 am

Mint Gotham többi pontja, a park is rejt magában veszélyeket. Hiába nyújt sok párnak romantikus találkozó pontot, vagy a kikapcsolódásra vágyóak számára nyugalmat, még itt is felüti fejét az éjszakai bűnözés.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucifer

avatar

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2017. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   Pént. Jan. 12, 2018 9:33 pm

Éjjel meglepően nyugodt, de hatalmas a feszültség a Robinson parkban, ahol az első hullát megtalálták. Csak kevesen vannak a parkban, akik itt vannak vagy nem hiszik el, hogy a gyilkos ma is lecsapna, vagy próbálnák levadászni őt a bérdíjért amit kitűztek a fejére, ugyanakkor azok akik úgy hiszik lecsaphatnak a gyilkosra próbálnak mindenkit elkerülni nehogy áldozattá váljanak.

A gyilkosságról a hírekből hallhattok, vagy valakitől akit ismertetek, ugyanakkor akik Gotham-ban élnek lehet hogy csupán random bukkantak fel, nem hallva arról, hogy a sorozat gyilkos lecsapott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Miss Guillotina

avatar

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2017. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   Vas. Jan. 14, 2018 6:47 pm

Ami azt illeti, én szeretem a parkokat. Nincs is jobb annál, mint hogy hátra hagyjuk a város zsúfoltságát, hogy az ember a természet lány ölén ringatózva, szívja a tüdejébe azt a friss levegőt, mialatt a szél lágyan lengette a fák lombjait és vitt életet a csendbe. Nincs is ennél jobb. Kicsinek is sokat jártam a szüleimmel a szabadba. A közös séták és a piknikek emléke ilyenkor mindig felelevenedik bennem, ahogy a gyepre terített pokrócon nassolgattunk és ejtőztünk, majd egy kiadósat fogócskáztunk a húgommal és apámmal, majd fára másztunk, puszta gyermeteg szeszélyből. Azok az idők voltak csak igazán szépek. Felhőtlenek és gondtalanok. Messze nem olyanok, mint a mostani, istentelen idők. Ilyenkor a fára mászás is csak a kémkedést segítő tevékenységnek számít, nem pedig mezei hóbortnak.

A mai estét is csak a bűn purgálásával töltöm, mint úgy általában. Egy ősöreg juharfa egyik vaskos ágán üldögélve figyelem a környéket, több nesz is megüti a fülem, amit a szirénázás távoli hangja csúfít el, mintha valaki egy zsák szemetet borítana egy rendezett kert közepébe. Szívem szerint megnézném magamnak miféle ügyhöz riasztották a rendőröket, de az a távolság meghaladja a tudásomat, így marad a park szemmel tartása. Nem is hinné az ember hogy egy ilyen tisztának ható hely miféle mocsoknak adhat otthont. Ilyenek például a drogosok. Ezekből minden éjjel erre botorkál pár hogy belőhesse magát és üres lelküket delíriumba taszítsák valamivel, amivel a testüket mocskolják. Ráadásul, a kis kellékeik többségét épp itt, bokrok és fák rejtekében gondolták eltárolni, hogy ne otthon kelljen ezekkel lebukniuk. Ez a lejtő teteje és hogy hol van az alja? Sikátorban? Börtönben? A hullaház egyik tepsijén? Ki tudja.
Mialatt mindezen töprengtem, a fa lombkoronájában rejtőzve, lassan előkerültek az emlegetett, napi mérgükre szomjazó, szellemi félholtak. Láthatóan ügyesen osontak, de messze nem eléggé, hogy a fáról ne vegyem észre a bozót rezdülését és ne halljam meg az együtt közeledő csoportok egy részét. Egy meg történetesen az én fám felé tartott. Ez pedig egy valamit jelentett.

A fickó nagy körültekintéssel vizsgálódott egy bokor rejtekében. Először balra pillantott, aztán jobbra. Mikor biztosra vette hogy egy parkőr vagy rendőr sem jár a közelben, a borkorból kiugorva, sietős léptekkel indult meg a fa irányába, a park gyepszőnyegén keresztül, óvatos pillantásokkal keresve, netán követik-e. Néha csak méterenként, máskor lépésenként figyelt körbe, majd mikor ide ért, felkapaszkodott a törzsön, majd elkapva az egyik ágat, felhúzta magát, nem sokkal messze tőlem, a fa túlsó ágán pedig megült, majd elkezdett a mellette lévő faodúban kutatni. Kezdetben csak pár makkot dobott tova, amit talán egy mókus tehetett be oda, majd végül előkerült a félig megtöltött fecskendő. A kezei remegtek az izgalomtól, a tekintete pedig a tűre meredt, miközben a tűről lassan levette a védősapkát. Idejét láttam hát, hogy okozzak neki egy álmatlan éjszakát. Óvatosan, egyik ágról a másikra, leereszkedtem mellé, miközben felkészült arra hogy megint élőholtat csináljon magából, pár perc élvezetért. Már épp a tűt készült bedöfni, mikor oda értem mellé. Észre sem vett ebben az áhítattal teli pillanatában.

-Remegő kézzel akarod magadba döfni azt a sz@rt?- Tettem fel a kérdést, mire rémületében úgy megugrott, hogy nem hogy a fáról is majdnem leesett, de még az az áhított méreg is majdnem leesett a fáról. A véreres szemeivel csak úgy meredt rám, a közeli sétány lámpájának fényében. A szemeivel az arcom varratait vizslatva, majd hangosan szuszogni kezdett.
-Na mi az? Ennyire megrémültél?- Nevettem rajta. Jobb híján mit lehet tenni. A szeme így tükrözte a döbbenetet és a rémületet, de a tűt még most is szorongatta.
-Ne... Ne ölj meg...- Hebegte rettegve.
-Ugyan. Egy büdös drogos sem ér annyit.- Válaszoltam, majd végig néztem rajta. Nem lehetett több talán tizenhatnál, de már most ráfüggött valami szintetikus mocsokra. -Apropó. Azt add ide!- Nyúltam a szerért, mire aztán kitört belőle a vadállat. Eltartotta tőlem a tűt, majd képen csapott. Gondolom mondanom sem kell hogy ez nem tetszett. Nem hagyott sok választást, így a egy mosollyal az arcomom torkon ragadtam és a fához szegeztem. Hallhatóan fulladozott a szorítástól, de még mindig jobb volt mintha belőtte volna magát.
-Tudod mit tesz veled az a mocsok?! Gondolkozz ez rajta, mi lesz ha nem lesz pénzed a következő adagra. Mit fogsz kezdeni?! Ki lesz a következő akit megütsz, hogy kizsebeld és ellásd magad anyaggal?!- Tettem fel a kérdést, mialatt a másik kezemmel levettem a kapucnimat, hogy jobban megnézzen magának. Már épp meg akart volna szólalni, mikor kicsit szorítottam a fogáson.
-Most még csak figyelmeztetlek. Állj le vele, mert ha nem, akkor egy éjjel ez az arc fog utoljára visszanézni rád, mielőtt megdöglesz! Egyszer veszel lopott pénzből bármi effélét, olyan fájdalmakat fogok okozni, amiket semmilyen cucc nem felejtet!- Figyelmeztettem a kölyköt. Ugyan, amíg csak fogyasztja a szert, nem tehetek semmit, de ha valami bűnt követ el ezért, akkor biztos a tettek mezejére lépek és biztos nem lesz belőle köszönet.
-Ne... Ké...Kérlek...- Mondta remegő kezekkel, majd végül lassan elengedte a tűt, ami aláhullott.
-Ne rinyálj már! Tartom a szavam.- Mondtam közömbösen, majd elengedtem a nyakát. -Most pedig takarodj! Aztán meg se lássalak többé!- Közöltem, lelökve a fáról, egyenesen a földre, ahová, hasra esett, majd rémült, könnyes tekintettel pillantott fel rám, majd némi esetlenkedés után felállt és eliszkolt. Csak egy valami aggasztott ezek után. Az a tekintet, amivel rám meredt, nem egészen az volt, amit eddig tapasztaltam. ez másabb volt. Mintha, valami mástól rettegett volna. Mintha valami vadállatot látott volna bennem. Persze lehet? csak én képzelek túlzottan sokat az egészbe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Corrupted

avatar

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2017. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   Vas. Jan. 14, 2018 7:27 pm

Először a tv-ben hallottam a sorozatról, de addigra már több városon is áthaladt, és általában több hullát is találtak mielőtt a hírek kijutottak volna a hírcsatornákhoz, elvégre a rendőrségek nem akartak félelmet okozni. A gyilkosság sorozat zavaró volt. A hullák állapota ismerősnek tűnt, így vártam arra a pillanatra, amikor megjelenik az első gyilkosság híre akkor mikor megtörtént, nem akkor mikor több gyilkosság is megtörtént. Mikor meghallottam, hogy Gotham city-ben csapott le, és az első hullát találták meg, nem vártam tovább, és megindultam. Tudnom kellett mi folyik itt, és miért idegesít ennyire a halál sorozat.

Siettem így a repülés nem jöhetett szóba, helyette csak elkötöttem egy kocsit, úgy is másik államba mentem vele.

Már lement a nap, mikor a parkba értem, és elkezdtem figyelni mindenre, emberekre akár milyen ritkán is láttam egyet, az állatokra, és a fákra, míg próbáltam kapcsolódni a teljes környezettel. Itt legalább nem kell az általam hozott magokra hagyatkoznom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucifer

avatar

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2017. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   Vas. Jan. 14, 2018 8:33 pm

Ahogy a drogos távozott, és Corrupted megérkezett a parkban, a közepéből egy rémisztő, túl világi üvöltést lehetett hallani, amit több sikoly követett. Az átlag emberek elkezdtek menekülni a parkból a legközelebbi kijárat felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Miss Guillotina

avatar

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2017. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   Kedd Jan. 16, 2018 5:17 pm

~Remélem észhez térsz, kölyök.~ Gondoltam, mialatt a srác után pillantottam. Közel sem akarom a vérét ontani, de sajna a tetteknek következményei vannak és ezt meg kell tanulnia valami módon, ha pedig csak ez segít, akkor megteszem. Előbb vagy utóbb úgy is összefutunk még és kiderül majd mennyire fogadta meg a javaslatomat. Persze, én csak leindítottam a javulás útján, a többi pedig rajta áll, hisz ha elég nagy az akaratereje, le fogja küzdeni a drogot és tovább fog lépni és egy nap még hálás is lesz hogy nem hagytam hogy kicsinálja magát.

Lepillantva a földre, nem tudtam nem észrevenni az ott heverő tűt. Mondhatni tökéletes állapotban hevert ott, készen arra, hogy ha kell, egy jóleső mámortól tobzódó pillanatban akár öljön is. Igazi alattomos mocsok, akár csak azok, akik terjesztik. Ebből a gondolatból kiindulva magam is leugrottam a fáról, miután pedig talpra érkeztem, odamentem a tűért kézbe vettem. Elnézegettem, méregettem a tartalmát. A töltet épp tizenkét milliliter volt, ami azért még így is rengetegnek tűnt az én laikus tekintetemnek. A lámpák felé fordítva a szer aranybarnán fénylett a sötétben. ekkor megfordult a fejemben a gondolat, hogy nem lenne ostobaság eltenni ezt, már csak a biztonság kedvéért sem, hiszen nem kéne hogy valaki kísértésbe essen és belője vele magát, aztán itt szörnyet halljon nekem.

Mikor zsebre tettem a szert, a parkot valami velőt rázó üvöltés rázta meg, amit több sikoly is kísért. Úgy fest valami zűrös kezd alakulni.
-Miért is lenne egy nyugodt estém.- Rázom meg a fejem megadóan, majd a hangok irányába pillantva visszaveszem a kapucnim, majd futva a hangok irányába eredek. Talán még nem lesz késő.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Corrupted

avatar

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2017. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   Szomb. Jan. 20, 2018 6:28 pm

Alig értem meg a parkba, mikor a közepén egy hatalmas üvöltés hallatszott, és egy női sikoly, amit a menekülők keltette hangzavar követett.

Nem vártam többre, és megindultam, majd ahogy elhagytam az utolsó embert, fel is fedtem a formám, hogy gyorsabban oda érjek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucifer

avatar

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2017. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   Szomb. Jan. 20, 2018 6:33 pm

A sikoly a park közepén lévő rétről hangzott, amely az utakról elég jól látszik. A következő látvány fogad benneteket:

Egy rothadó 3 emelet magas kutya formájú teremtmény támadt meg egy nőt, és próbálja szétmarcangolni.

Guillotina már most oda ér, Corrupted csak látó határon belül van, ha nem tud távolról támadni, akkor csak a következő körben szállhat be a dolgokba, tekintve milyen messziről megy.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Miss Guillotina

avatar

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2017. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   Vas. Jan. 21, 2018 5:56 pm

Ahogy megütötte a fülemet a sikoly, úgy kezdtem el rohanni a hang irányába, ahogy a lábam bírta. Ugyan, az ösztöneim épp azt diktálták, hogy az ellenkező irányba kellene mennem, de az eszem azt súgta, hogy a fogadalmam többet ér mint hogy az irhámat féltve eltakarodjak és ne nézzek szembe a vésszel.
A sietség a lehető legrövidebb útra vitt, hogy átvágva a facsoportokon, árkokon és bokrokon, minél előbb oda érjek.
Persze személy szerint apránként rá kellett jönnöm, hogy meglehetősen nagy gonddal kényszerültem szembe nézni. Meglehet, hogy csak a kezdeti naivitásom teszi, de megeshet hogy én voltam az ostoba. Személy szerint, kezdetben csak bűnözőkkel számoltam, meg pár közepesen kemény nagyágyúval, akiket kényszerűségből néha el kell kalapálnom. Nem számoltam semmi paranormálissal, vagy nálam keményebb alakokkal, vagy olyasvalamikkel, amik nálam akár kicsivel is nagyobbak.
Kezdetben csak bűzt éreztem. Most komolyan. Olyan szaga volt, mint egy hullának. Hogy ezt honnan tudom? Nos, az a kretén August rendszeresen visz le ezt-azt a rejtekhelyemre és általában már szaguk is volt. Persze, én kis naiv, kezdetben csak valami képzelt dolognak tartottam, de aztán, mikor kiértem a fák közül és arra a dögre pillantok, tudatosul bennem, hogy itt valamit nagyon elszámolhattam ha csak bűnözőkkel számoltam.
-Picsába.- Jegyeztem meg félhangon, felnézve a fenevadra. Most már értem, mi volt az a fertelmes dögszag idefelé jövet. Nekem meg csak egy fejszém és egy kötelem van. Hogy ezt hogy oldom meg, az azért kérdéses. Jobb hiányában körbenézve , feltűnik, hogy van egy fadarab az avarban. Talán ez lesz a legjobb, hogy felkeltsem a figyelmét. Felvettem a földről, majd meglendítettem a göcsörtös, alig egy méter hosszú, kar vastagságú ágat és a rondaság feje felé hajítottam azt.
-Hé! Takarodj vissza abba a dögkútba, amiből kimásztál!- Ordítottam a szörny felé, remélve, hogy tudatosul benne mennyire böki a szemem a foszladozó látványa.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Corrupted

avatar

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2017. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   Hétf. Jan. 22, 2018 9:19 pm

Ahogy láttam a szörnyeteget marcangolni szegény nőt, akiről nem tudtam, hogy él e még, vagy sem, tekintve hogy a bestia elég jól kitakarta, kivettem egy magot a tarsolyomból, és elkezdtem feltölteni energiával. Ez nem egy erőteljes dolog, csak egy rendkívül erős futó növény mérgező gyökerekkel.

Ahogy rohantam attól féltem, hogy nem érek oda időben, mikor egy nő ugrott ki a bokrokból és próbálta felkelteni a szörnyeteg figyelmét. Remek most már két ember is megláthat… A szituáció nem tetszett, de a bestia már túlzottan bökte a csőröm, és ideje volt megtudni miért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucifer

avatar

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2017. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   Hétf. Jan. 22, 2018 9:54 pm

A bestia Guillotina felé fordult és üvöltötte magát, ahogy az erősen vérző nő, akit eddig próbált enni felnyögött. A bestia vagy lassan végezte a dolgát, vagy a nő ellenállása volt meglepően erős, mivel csupán egy sebe van, az viszont egy elég nagy seb a hasán.

A bestia már nem törődött korábbi lakomájával úgy döntött játszadozik az újonnan érkezett eleséggel, és az egyik mancsával megpróbálta földre teríteni újdonsült célpontját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Miss Guillotina

avatar

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2017. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   Szer. Jan. 24, 2018 1:57 pm

Ahogy mondani szokás, minden tett következményekkel jár. Jelen esetben pedig a következmény aligha váratta meg magát, ugyanis nem csak a nőt mentettem meg, hanem egyenesen felkínáltam magam előétel gyanánt a dögnek, akinek bizonyára azért lettem olyan kívánatos, mert megzavartam. Egyetlen haszna az volt az egésznek, hogy kiderült mennyire nem golyóálló. Megérezte a bot csapódását, bár nem épp kellő mértékben, hogy nyüszítve elszaladjon. Sőt, úgy gondolta inkább rám teszi a mancsán.
Talán ez volna az a pillanat, mikor át kéne magamban értékelni az eddigi tetteimet és végiggondolni mit rontottam el az eddigi életem alatt. Eszembe jut az a mészárlás az első éjszakámon, vagy a mai fenyegetőzés is azzal a sráccal. Sőt, ha a halálom előtti eseményeket is venném, talán a sok, feleslegesnek érzett, emberek megmentésére tett próbálkozást is idesorolnám, de belegondolva nem volt mit bánnom.
Persze az ezen való rágódás és az életem homokórájának vizslatása helyett valahogy nagyobb igényességem volt afelé, hogy le zabáltassam fel vele magam, így mikor próbált rám lépni, kivárva a megfelelő pillanatot, szimplán csak próbát tettem arra, hogy kitérjek a lába elől. Nem valami epikus válaszcsapás ez, de kezdetnek épp elégnek gondoltam arra, hogy ne kelljen magamat elköteleznem előétel gyanánt. Persze amint sikerült kitérnem, a fejszét már is lendítettem a foszladozó bokája felé, gondolva, hogy ha már rothadtsága következtében ilyen szétszórt, akkor bent valamivel kevesebb dolog tartja össze és kissé tudom korlátozni a mozgását.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Corrupted

avatar

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2017. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   Szer. Jan. 24, 2018 3:08 pm

Látva ahogy a bestia tekintetét az újonnan érkező nőre fókuszálta, és miként próbálta kikerülni a támadást úgy éreztem hasznos partner lehet. Ugyan akkor a bestia erejéről még nem sokat tudtam, és próbáltam a környezetet segítségül hívni, hogy megmondja milyen erős is a szörnyeteg.
Közben egy nyitott tenyerű döfést irányítottam a bestia felé, a maggal a kezemben, és a szárnyaimmal próbáltam lecsapni a testére. A mag az ujjaim között volt, és elkezdtem növeszteni, reméltem hogy átütöm, de ha nem, megpróbálom a gyökereket is úgy irányítani a gyökereket, hogy a testébe jussanak a gyengébb hús evő méreggel, míg magát a növényt próbáltam köré fonni, még nem megnehezíteni a mozgását, de minél nagyobb felületet lefedni, és minél erősebbé tenni magát a növényt, hogy felkészítsem a következő lépésre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucifer

avatar

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2017. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   Szer. Jan. 24, 2018 3:34 pm

Guillotina sikeresen kikerülte a bestia támadását, ugyanakkor az ő támadása sem érte el a szánt effektet, mikor is a fejsze nem hatolt át a bestia testén, ugyanakkor üvöltése azt jelezte, hogy megérezte. Mielőtt vissza támadhatott volna, négy dolog átszórta a testét közel a mellső lábaihoz, és számos másik ütést is elszenvedett, ahogy az újonnan érkezett csontváz szárnyai és egyik keze belecsapódott, és hátulról növények kezdték el körbe fonni a testét, és egészen a mellkasáig elértek.

A bestia válaszul megrázta a testét, hogy megszabaduljon a testében lévő dolgoktól, megfordult és egy erősen mérgező ködöt fújt, ami a környező növényeket kezdte el ölni.

(A szárnyak legutolsó 2-2 csontja ütött kisebb lyukat a testén, pár centi mély a legrosszabb. A füst a húst is emészteni, de a lény nem mérte fel támadóját mielőtt válaszolt volna a fájdalomra.)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Miss Guillotina

avatar

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2017. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   Hétf. Feb. 05, 2018 7:14 pm

A tettemet bátran, bár meglehetősen keserű szájízzel nevezhetem fél sikernek. Még véletlenül sem gondoltam volna, hogy ez a dög a szó szorosabbik értelmében is ilyen jó húsban van és a fejsze nem megy át a testén. Persze ez messze nem elég még ahhoz, hogy kerek legyen a kialakult szituáció, ugyan is, mikor próbálom a fejszét kivenni a dögből, az sehogy sem akart kijönni, mintha csak beakadt volna. Ennek pedig a tetejébe jött egy csontváz is. Igen, egy hús hiányában lévő, csontos valami vagy valaki, aki maga is harcba szállt, szerencsére nem ellenem. Nem tudom hogy került ide vagy mi a céljam de amíg segít a fenevad ellen, nem tiltakozom.
-Komolyan? Te is valami kriptából szöktél?- Teszem fel a költői kérdést, miközben tovább feszegetem a baltát, hátha kijön végre. Na de nem. Miért is jönne? Nekem legalább is nem adja meg magát. Persze, mikor a bestia rázza meg magát, baltástól vagy három métert szállok tőle a lendülettől és ha ez nem lenen elég, elkezd valami párát okádni és az amit ez az anyag okoz, messze nem a legszebb dolog, amit eddig láttam, hisz sorra hozta a romlást a környezetében lévőkre és ennek a sérült is könnyem az áldozata lehetett, hacsak nem teszek valamit.
Felmerült bennem a kérdés, mennyire számíthatok a másikra, aki nemrég érkezett.
-Tartsd fel egy ideig!- Kiáltok oda, majd óvatosan az ölembe veszem a nőt és elkezdek vele szaladni, ahogy csak tudok, hogy minél messzebb vigyem a bestia tombolásától.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Corrupted

avatar

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2017. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   Vas. Feb. 11, 2018 12:36 pm

Nem válaszoltam az ostoba kérdésre, a halandó úgy sem értené milyen messze van az igazságtól, viszont ahogy felkapta a sérült nőt, és elindult vele arra már nem tudtam megállni.
– Remek és most mit tegyek ezzel a hatalmas döggel? – tettem fel a költői kérdést. Éreztem, hogy egyedül nem sok esélyem van a szörnyeteg ellen.
Gondolkodni nem volt sok időm, szóval megpróbáltam a ködöt a saját hasznomra fordítani, és elérni a már rajta lévő növényeket, hogy tovább növesszem őket, hogy az egész testét körbe fonjam, de még ne nehezítse meg a mozgását, ha könnyű lenne az első rész, akkor tovább növelni az indák mennyiségét, és erejét, míg a gyökerek továbbra is megpróbálnak bele fúródni a bestia testébe.

Támadások ellen a szárnyaimat használnám, hogy felfogják a fizikai támadások nagy részét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucifer

avatar

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2017. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   Vas. Feb. 11, 2018 1:56 pm

Guillotina sikeresen kivitte a sérült nőt a veszélyes területről. A nő sebei inkább fájdalmasak mint élet veszélyesek, ugyan akkor a vérzés nem fog egyhamar elállni magától. Rajtad áll, hogy messzebb viszed arra az esetre, ha a bestia elszabadulna, vagy a „csontváz” nem tudná túl sokáig feltartani, hogy ellátod e a sebeit, vagy itt hagyod, hogy segíts a kutyának tűnő szörnyeteget megölni.

Corrupted mindent megpróbál, hogy elérje a növényt, amit sikerült is neki egy komoly ütést elszenvedése után, ami a neki megfelelő irányba lökte. A kis győzelem viszont sokba került, ugyanis a szárny amivel blokkolta az ütést megreccsent, több csont is megrepedt. Még 1-2 ilyen ütés és nem lesz képes tovább harcolni.
A bestiát körülvevő indák körül vették az egész testét és komolyan megerősödtek. A túlméretezett kutya még mindig nem foglalkozik velük. A gyökerek még mindig nem jutottak túl a bőrén.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   

Vissza az elejére Go down
 
A Robinson park
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Hullócsillag Park
» Central Park, Manhattan
» -= Park =-
» Smaragd Park
» Flushing Meadows–Corona Park

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Gotham City :: Robinson park-
Ugrás: