Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeHome  Latest imagesLatest images  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 A Robinson park

Go down 
4 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Corrupted

Corrupted


Hozzászólások száma : 32
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park - Page 3 EmptyCsüt. Okt. 25, 2018 4:01 pm

- Nos erről ha több választ akarunk azzal kell beszélnünk aki újra összerakott téged. - zártam le eddigi beszéd témáinkat.
- Ugyan eddig nem kérdeztem, de hova is megyünk jelenleg? Nem igazán ismerem a várost, és idelent nem igen van akármi amit használhatnék hogy fogalmam legyen hol bukkanok ki, ha felfelé indulnék el. - Nos igen. Jelenleg sérülten kihagynék így bemenni valahová ahol esetleg emberekbe futok. Egy -kettő még nem probléma, de több... De legalább Tina megbízhatónak látszik, tekintve hogy nem csak segített kinyírni a dögöt, de még a nőt is vissza sietett megmenteni.
Vissza az elejére Go down
Miss Guillotina

Miss Guillotina


Hozzászólások száma : 34
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park - Page 3 EmptyCsüt. Okt. 25, 2018 4:13 pm

A létemet feszegető kérdés tekintetében sajna nincs új a nap alatt. Ha minden ilyen kérdésben tudnék választ adni, meglehet hogy nem is itt lennék vele, hanem valami komfortosabb helyen csücsülve vezetném a kis irodám vagy nem is tudom.-Hidd el, ő se tud többet. Szerinte egy műhiba miatt térhettem vissza.- Magyaráztam az élőholt meglétem okát, miközben a csatorna mentén haladjunk tovább.
-Hozzám. Jobb helyet nem ismerek az informálódásra, na meg, ha a doki még ott van, akkor talán mindkettőnknek tud segíteni. Kis jók a forrásai, így talán van egy fülese az okkultistáidról is.- Jegyzem meg, menet közben, figyelve, nehogy valami kellemetlenbe lépjek a használt cipőmben. -Te hol keresnél először egy élőholtat. A föld felett, ahol nem kéne lennie, vagy alatta, ahol minden rendes kis hulla boldogan málladozik?- Teszem fel a költői és kissé humoros kérdést.
Vissza az elejére Go down
Corrupted

Corrupted


Hozzászólások száma : 32
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park - Page 3 EmptyCsüt. Okt. 25, 2018 4:42 pm

- Legalább nem kell emberi bőrbe préselnem magamat. - feleltem neki, ahogy haladtunk tovább. Olyan kényelmetlen összezsugorodva lenni, úgy is, hogy ötletem sincs hogyan működik. Annyit tudok hogy tudom csinálni és van lehelletnyi kontrollom a magasság, alkat és arc körül, de még egy fényképpel is időről időre több próbálkozásba kerül hogy pontosan felvegyem a "titkos identitásom". Szerencsére nem gyakori, hogy szorult legyek időben és azt az alakot akarjam felvenni.
Vissza az elejére Go down
Miss Guillotina

Miss Guillotina


Hozzászólások száma : 34
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park - Page 3 EmptyCsüt. Okt. 25, 2018 5:40 pm

Haladva a csatorna mellett, végül csak sikerült visszatalálnom a rejtekhelyre. Ha minden út Rómába vezet, akkor csatornáknak is kell mennie valamerre, legalábbis ez a törvényszerű. Kicsit irónikus hogy a bűn városában a jó célúaknak a csatornába vezet az útja, mint kellemetlen szemétnek.
Mikor a bejárathoz érek, óvatosan körbe tekintek, hátha követett minket bárki is, majd bármilyen erre utaló jel hiányában nyugodtan lépek be a részben leomlott fal repedésén az elhagyatott metro állomásra, ami jelenleg otthonomul és Augustin laborjaként szolgál.
A málló burkolatú falak mentén különböző, kiöregedett és módosított egészségügyi és készítményekkel teli szekrények álltak. A központi helyen egy műtőasztal állt, a helység végében pedig három ajtó és egy csupasz falszakasz áll, ami elszigeteli a helyet az eredetileg épített kijárási lehetőségtől.
-Üdv nálam, rézangyal barátom.- üdvözöltem kedélyesen, majd körbenéztem. Valami nem smakkolt.
-Hé August! Itt vagy?- Kiabáltam el magam, körbenézve a helyen, de ekkor egy furcsa búgó hang ütötte meg a fülem. Mintha valaki lehúzott volna egy WC-t csak ez olyan volt mintha a csövek az utolsókat rúgnák a hanyag rögzítés és az elöregedett anyag miatt.
-Itt vagyok! Nyugi!- Hallatszott a kiabálás, majd nemsokkal ezután az én unott képű felcserem, egy újságot tekergetve a kezei között, unottan kibicegett a férfi piktogramos ajtó mögül, majd rám tekintett, aztán a pillantása közvetlen Jackre vetült némi meglepetés látszódott az arcán, bár nem reagálta le a dolgokat valami túlzott döbbenettel.
-Nem meg mondtam ezerszer, hogy ne hozz haza mindenféle idegen eredetű entitást?- Komolyan. Nem is ő lenne az ha a kekeckedő beszólások helyett normálisat tudna mondani.
-Jack, ő Augusin Frankenstein.- Mutatom be őket egymásnak.
-Olyanok a csontjaid mintha istenek farakták volna barátom. - Hangzik el egy elismerő mondat August szájából. Röhej hogy tudósként az első mait tud tenni az egy csontvázlény mustrálása és nem az hogy a kezét nyújtsa felé.
Vissza az elejére Go down
Corrupted

Corrupted


Hozzászólások száma : 32
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park - Page 3 EmptyCsüt. Okt. 25, 2018 6:01 pm

A helyet nézve egyszerre volt elképesztő, és lehangoló. Elképesztő, hogy valaki képes volt összerakni egy sétáló hullát idelent, és a csövekből áradó borzalmas hangok megerősítették eme nézetem. A csávó arca sokkal nyugodtabb volt, mint legtöbben várták volna, de tekintve hgy az említett élőholtat ő rakta össze nem lepett meg mennyire nyugodtan fogadott.
- Az eredetit ő rakta össze, sajnos dolgok történtek, és meg kellett szenvednem ezért a pokoli verzióért. - hagytam egy pillanatnyi szünetet, mielőtt folytattam volna. - Pokoliról beszélve. Nem tudsz pár kkultista csoportot a városban? Tekintve hog Gothem-ben vagyunk nem lepne meg ha lenne több is. - tértem a lényegre. - Szükség lenne egy kis "nyersanyagra" hogy rendbe tegyem magam. - mutattam a szárnyaimra amik több helyen meg voltak repedve. Még így is strapabíróbbak voltak, mint bármilyen fém a bolygón, de egy erősebb szupererős egén igen könnyedén el tud intézni úgy ahogy most állok.
Vissza az elejére Go down
Miss Guillotina

Miss Guillotina


Hozzászólások száma : 34
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park - Page 3 EmptyCsüt. Okt. 25, 2018 7:36 pm

-De bájos. És hívő a szentem.- Hegyezte meg egy apró gúnnyal, majd az íróasztalához somfordált és kényelembe helyezte magát a kimustrált székén és az egyik fiókban kotorászva rövidesen elővett egy gothami térképet, amin a tőle megszokott alapossággal elkezdte böngészgetni az utcákat.
-Már most leszögezem, hogy nem szentírás amit elmondok. A legtöbb amit tudok pár pletykára, alkímiai és történelmi alapismeretre alapoz.- Tette hozzá előszóban, miután miközben a zsebében kotorászva előkerítette a gyógyszerét amit előszeretettel szed, majd kiborította az alján lötyögő utolsó szemet a tenyerébe és bevette azt, majd egy nagyot nyelve eltüntette a pirulát.
-A sötétebb üzelmeket végzők nagy temetőkben vagy ősrégi tárgyak környékén és épületek alagsorában lehetnek a leggyakrabban. AÖsszesen két hely van, ami mindkettő halmazba befér, az egyik Arkham lesz, a másik a Sacred Martyr Templom.- Közölte nyersen, majd az üres gyógyszeres dobozt egyszerűen félrehajította a padlón.
-Hé! Azt én szedem fel?!- Kérdeztem rá szigorúan. Lehet hogy ide dolgozgatni jár, de én meg per pillanat még itt lakok. Persze rám se bagózik és folytatja tovább.
-Egy másik lehetséges hely lehet az antikvitások múzeuma, ahol lehet valami ereklye amit távolról csodálnak. Újabb lehetőség talán a Slaughter-mocsár a sok ott lévő halott miatt. Egyes hírek szerint pár maffiózó oda hordja a szemetet ha értitek mire gondolok.- Ecseteli érzékletesen, majd a farzsebéből elővesz egy flaskát és meghúzza.
-Javasolnám, hogy Arkhamet kerüljük el, mert a Benevércsalád biztos fél szemét rajta tartja. Viszont a többi egész ígéretes lehet.- Jegyzem meg a térképet mustrálva. Az eddig elhangzottak mind kecsegtettek több-kevesebb sikerrel és a megközelítésükkel se lett volna semmi gond.
Vissza az elejére Go down
Corrupted

Corrupted


Hozzászólások száma : 32
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park - Page 3 EmptyCsüt. Okt. 25, 2018 7:54 pm

- Remek. És ha egyik sem sikeres, megmutatom higy igazam volt. Sajnos a fenti részt nem tudom könnyedén igazolni, tekintve hogy több mint kétezer éve nem jártam arra, és az akkori erőim nagyrészéhez már nem férek hozzá, de tanultam pár trükköt odalent - kreáltam fekete lángot a karom körül - és egy kis segítséggel létrehoztam valami eredetit - az árnypáncélom kesztyűjét felvettem először a kezemre, ahol a csontokat szürke energia árnyékként öleli körbe, az ujjaim között pedig pengég jelentek meg, majd továbbítottam a szárnyaimra a karom helyett. - Sajnos az erőm nagy része oda, de a földön létnek ára van. Ha pedig megbocsájtotok kell találnom egy csapatot, meggyőznöm, és meg kell oldanom hogy képesek legyenek egy kis fémet idézni nekem. - ezt követően pedig egy 195 cm magas, barna hajú férfi bőrébe bújtam, szerencsére ruhával. Remek lenne, ha tudnám hogyan kontrolláljam ennél jobban.
Vissza az elejére Go down
Miss Guillotina

Miss Guillotina


Hozzászólások száma : 34
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park - Page 3 EmptyCsüt. Okt. 25, 2018 9:24 pm

-Na tessék, most felbasztad az agyát!- Háborodok fel, gondolva, hogy Augustin bunkó beszólása miatt kezdett erődemonstrációba Jack. Lehet nem voltam én se elég nyitott e téren, de én legalább nem voltam tahó. Persze mint végül is kiderült ez inkább afféle felkészülés lehetett arra, hogy kicsit emberibb alakot felvéve álljon tovább. Hatalmas kő esett le a szívemről, mikor ez kiderült és mintha egy pillanatra talán a döbbenettől is megállt volna, de a nyugalmi állapotot hamar felváltotta a megszokott, monoton, lassú dobogás.
-Én mit nem adnék egy hasonló trükkért.- Mondom elismerően, végigmérve ezt a szalonképesebb alakját. Aztán csak azon kapom magam, hogy egy hirtelen jött, hátulról érkezett csapás hatására nyekkenve borulok előre, arccal az íróasztalra. Hátrapillantva Augustint láttam egy kőtörő kalapáccsal a kezében.
-Te vadbarom!- Tör ki belőlem a kijelentés, miközben a zsibogás ismét átjárja a vállam.
-Ettől a beszólásodtól most eltekintek. Ép elég bosszú számomra hogy megveregethettem a vállad.- Humorizált a maga gúnyos módján, majd letette a szerszámot elkezdte a vállamban az erős kezeivel a törött csontokat eligazítgatni. -Azt hiszed nem szúrta ki a szemem az a púp Quasimodo?- Kekeckedett tovább, miközben hangosan ropogtatta a vállam.
-Elmehetsz a fenébe! Azt hittem kicseréled, nem pedig összetörsz!-
-Kicserélem ha, hozol másikat. Nem tartok mindenfélét a laborban, szóval jelenleg érd be ennyivel. Perceken belül amúgy is jobb lesz mint mikor ép volt, addig meg kibírod.- Nyugtázza könnyeden, majd meglepve néz félre.
-Nocsak. Hát ez meg?- Vált hirtelen témát engem elengedve, majd a hátam mögött, az övemre kötött hatalmas szemfogra pillant.
-Ezt ma szereztem. Még szükségem van rá, szóval el a kezekkel!- Küldöm el a fenébe, az ép karommal próbálva távol tartani a felcsert a kis trófeámtól.
-Nocsak. Csak nem kitört belőled a trófeagyűjtő?- Mosolygott kedélyesen. Biztos szemezni fog még azzal a foggal az már biztos.
Vissza az elejére Go down
Corrupted

Corrupted


Hozzászólások száma : 32
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park - Page 3 EmptyCsüt. Okt. 25, 2018 9:48 pm

Rázom a fejem ahogy a kettejüket nézem.
- Ha sikerül találnom egy csapatot talán hozok valamit amit használni is tud Augustin. Legkésőbb kora délelőtt vissza érek, addig próbáld meg rendberakni Tinát, és talán adj neki valamit ami segíthet neki egyben maradni. A holnapi nap kifejezetten nehéz lesz mindkettőnknek. Kérdezd Tinát, részleteket mondok mikor vissza tértem, ha érdekelnek. - ezzel pedig távoztam először a Sacred Martyr templom felé vettem az irányt és a ott nem találok semmit akkor Az antikvitások múzeuma, a mocsár, majd Arkam végül. Csak hogy elkerülhessem a legrosszabbat ha szerencsém van.
Vissza az elejére Go down
Miss Guillotina

Miss Guillotina


Hozzászólások száma : 34
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park - Page 3 EmptyPént. Okt. 26, 2018 7:52 pm

-Hé! Várj meg!- Kiabálok utána, az asztal szélébe kapaszkodva, nem Augustin után kapni és bevágni őt az üres sínek közé. Meglehetősen gerinctelennek tartom azt a húzást, amivel a kezelésemet kívánta letudni. Meg miféle dolog az hogy nincs valami alternatív megoldása, ami nem egy öt kilós acél kalapácsfejben végződik.
-Na jó, ez elég lesz!- Tör ki belőlem, majd felegyenesedve az asztalról, elveszem tőle a kalapácsot és kidobom azon a repedésen amin át bejöttünk Jackkel. A szerszám egy nagyot csobban a csatornában, majd felvéve a fejszém, figyelmeztetően megrázom felé.
-Ilyet többet ne!- Intem óvatosságra, de a természetes reakció helyett, amit ilyenkor a többség levág, ő csak vigyorogva legyintett. Kicsit mintha azt üzente volna, hogy "Csak várd ki a végét". Szerencse hogy csak sejti hogy mennyire is utálom őt ilyenkor.
Végül is, mivel összeszedtem magam, még ha előtte össze is törtek kisit, utána kellett sietnem Jacknek, nehogy már lemaradjak valamiről is.
Vissza az elejére Go down
Corrupted

Corrupted


Hozzászólások száma : 32
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park - Page 3 EmptyPént. Okt. 26, 2018 8:16 pm

- Jönni akarsz? Ugyetudod hogy csak hejről helyre fogok sétálni olyanokat keresve akik hisznek valamiben amiben te nem, és megidézetek velük valamit amit te nem hiszel hogy létezhet, ha sikerül olyanokat találnom, akik nem csak "divatból" gyűltek össze. - kérdeztem Tinától tekintve hogy ha sikerül találnom valakit, vagy egy csapatot, akik képesek is megycsinálni amit akarok.
Vissza az elejére Go down
Miss Guillotina

Miss Guillotina


Hozzászólások száma : 34
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park - Page 3 EmptyPént. Okt. 26, 2018 8:32 pm

A magyarázat, amivel előállt igencsak röhejes. Nem is értem, mi oknál fogva gondolta azt, hogy egy állítólagos túlvilággal kapcsolatos tevékenységben való kétkedésem megállíthat.
-Lehet hogy nem hiszek, de az a hatalmas dög elég hihetőnek tűnt ahhoz, hogy tudjam, valaki rohadt trehány volt. Na meg aztán, ha belefutunk még egybe, elkélhet az erősítés. Ha meg annyira zavarok, fogd fel simán csak úgy, hogy elviszel egy mélyen vallásos lelki utazásra és felfeded a nagy igazságot.- Tör elő belőlem a makacs ragaszkodás a döntésemhez. Ezt ketten kezdtük el, így illik szépen végigjárnunk együtt a várost. Közben talán pár bandát is gatyába rázhatunk.
-Ami azt illeti, azt se ártana tudni, hogy ezek miféle emberek lehetnek. Szeretem tudni mik vannak a környélen és mikkel kell szembe néznem a jövőben.-
Vissza az elejére Go down
Corrupted

Corrupted


Hozzászólások száma : 32
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park - Page 3 EmptyPént. Okt. 26, 2018 8:41 pm

- Nos akkor talán egy kis felszerelést neked is össze tudunk szedni. Én sem jártam meg könnyedén, a harcot, de ha ezeknek a dögöknek az otthonából hozunk valamit, akkor nagyobb esélyünk lesz nem megsérülni, és ha sikerül fegyvert is kapnunk, akkor könnyebben megölhetjük őket. - közlöm vele ahogy neki kezdek az útnak. - És ha már jössz mutathatod az utat. Te vagy idevalósi, te ismered jobban a várost.
Vissza az elejére Go down
Miss Guillotina

Miss Guillotina


Hozzászólások száma : 34
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park - Page 3 EmptyPént. Okt. 26, 2018 9:17 pm

-Ha te mondod, én elhiszem.- egyezek bele a felszerelés dologba. Lehet kicsit túl komolyan vette August pótlékcsont megjegyzését, de végül is nem utasíthatok vissza csak úgy egy tartalék kart, hiszen ki tudja mikor láthatom hasznát egynek vagy hogy mi harapja le a meglévőt.
-Ácsi. Te át akarnál menni oda ahonnét ezek jöttek? Ugye csak szórakozol?!- Vonom kérdőre. a tapasztalataim szerint eggyel is éppen hogy csak elbírunk, de ha ezeknek a szülőhelyére kopogtatunk be, akkor nekünk annyi. Jó volt, vége volt, mese volt. Egynél többel már csak a gond lenne, semmi más. Na meg aztán, valahogy semmi kedvem sincs kajaként végezni. Abba már biztos belehalnék.
-Tudod, valahogy az az érzésem, hogy kicsit félnem kéne mikor veled lógok.- Jegyzem meg óvatosan, majd felcsapom a kapucnimat és elindulok előre.
-Ha véletlen kicsit szétszórttá válok, ami megmarad belőlem, vidd vissza a dokinak. Ő talán összetud rakni.- Javaslom vésztervként, ha netán kicsit bomlottabbá válnék mint most.
Vissza az elejére Go down
Corrupted

Corrupted


Hozzászólások száma : 32
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park - Page 3 EmptyPént. Okt. 26, 2018 9:27 pm

- Nem megyünk le hozzájuk, csak valamit felhozatunk onnan. Nem csak kizárni lehet onnan dolgokat, de át is lehet őket hívni, pontosabban megidézni. Szerencsére nem csak "élő" dolgokat lehet megidézni szóval a miatt nem kell aggódni. Szereztem pár értékes szöveget, és módszert egy pár ebben jártasabb személytől, bár csupán élők tudják használni, szóval én maximum össze gyűjthetek eg csapatot hogy tegyék meg. - és nem is volt valami olcsó beszerezni ezeket a dolgokat. De értékes infónak ára van.
- Ha egy van még valahogy megoldom, ha egyszerre több, akkor valószínűleg én is elpatkolok. Ami rosszabb, legközelebb már komolyan fog minket mind venni, nem csak játszadozni mint a múltkori tette. De mint mondtam ma nem fogunk egybe se bele futni, ma felkészülnek ránk, és mi is ezt tesszü velük.
Vissza az elejére Go down
Miss Guillotina

Miss Guillotina


Hozzászólások száma : 34
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park - Page 3 EmptyPént. Okt. 26, 2018 9:52 pm

Végül is mint kiderült nem lesz ezzel olyan nagy problémánk mint hittem. Az őszinte igazat megvallva, nem kicsit kétségbe estem amiatt, hogy könnyen kellemetlen helyzetbe kerülhetünk, de ezek szerint túlaggódtam és félre is értettem pár dolgot. Meglehet, hogy rám férne egy kis felvilágosítás ezekre a nem emberi tényezőkre való felkészülés során.
-Szóval, valahogy beszerzel valamit amitől rendbe szedheted magad? Tudod mit? Ne mondj róla semmit. Ki akarom találni mire gondolhattál.- Kezd el kattogni az agyam, hogy vajon mégis mire célozhatott és mit takarhat a megidézés alatt. Persze a töprengés közepette felmerül az is, hogy ezek a fenevadak minden bizonnyal okosabban járnak el legközelebb. Ezek szerint megvan a testükhöz való eszük és talán tudnak taktikázni is, de én nem tudom ezt túlzottan komolyan venni, elvégre ezek csak túlméretezett kutyák, nem többek. Ennek a hatására felmerül bennem a kérdés,hogy talán megvannak a módszerek arra, hogy kicsit önállóan is tegyek ellenük.
-Ha ezek tényleg kutyák, akkor egy kosszú, éles hang nem lenne ellenük kifizetődő?- Kezdek el hangosan gondolkodni az eszembe villant az ötleten. -Ugye a kutyák a riasztóra hangos nyüszítésbe kezdenek, mert állítólag irritálja a hallásukat.-
Vissza az elejére Go down
Corrupted

Corrupted


Hozzászólások száma : 32
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park - Page 3 EmptyPént. Okt. 26, 2018 10:00 pm

- Fel akarsz bosszantani egy kisebb falka, specifikusan ránk vadászó pokol kutya csapatot, amelynek minden egyes tagja egyedül olyan erős mint mi kettn kombinálva? Amit elérnél hogy veszett kutyaként rohamozzanak meg téged, a hang okozóját, ha egyáltalán találsz olyan hangsávot ami hat rájuk, tekintve hogy nem éppen erről a bolygóról származnak. - felelem őszintén a fejemet rázva. - A földi kutyák és farkasok azért nem teszik meg mert szelídebbek, még a vadonban nevelt farkasok is inkább elkerülnek valamit. Ezek levadásszák azokat akiket veszélyesnek tartanak, legalábbis megpróblják, míg valaki be nem mutatja a dominenciáját felettük.
Vissza az elejére Go down
Miss Guillotina

Miss Guillotina


Hozzászólások száma : 34
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park - Page 3 EmptyPént. Okt. 26, 2018 10:13 pm

A magyarázatát hallgatva, egyértelmű hogy ennél rosszabb ötletet aligha találhattam volna ki. Kicsit kezdem sajnálni azt hogy feldobtam ezt az ötletet. Minden esetre kiderült hogy mit nem volna szabad csinálnom. Persze azt már más kérdés, hogy menet közben kitalálok-e valami használhatóbbat, de ami azt illeti, a fejembe szeget ütött egy újabb komoly dilemma velük kapcsolatban.
Feltételezésként felmerült bennem egy kósza ötlet. Ha létezne egy konkrét anyag ami erősebb ezeknél a lényeknél és ebből az anyagból csinálnánk egy kolompos nyakörvet, amit pár állatra felhelyeznénk, akkor azok menet közben folyton konganának rajtuk és a társaik idegességükben talán elvégeznék a piszkos munka nagyját és a maradék élő is eléggé legyengülve kerülne velünk szembe. Talán szóvá is tettem volna ezt, ha nem jut eszembe menet közben, hogy ilyet csak egy tyúkeszű bolond tenne. Talán jobb is ha ezt nem vázolom tovább.
Az egyik felfelé vezető létrához érve, elindultam azon, majd feltettem egy ennél sokkal kézenfekvőbb kérdést.
-De ezek végül is milyen okosak?-
Vissza az elejére Go down
Corrupted

Corrupted


Hozzászólások száma : 32
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park - Page 3 EmptyHétf. Nov. 19, 2018 12:36 pm

A kérdés megállított egy pillanatra. Fókuszálnom kellett arra a pár morzsára amire emlékszem ezekről a kutyákról hogy válaszolni tudjak, szerencsére nem tartott sokáig egy egyszerű választ adnom.
- Általában kicsivel okosabbak mint egy vadászkutya tekintve hogy lényegében azok, bár képesek megtanulni pár egyszerűbb eszköz használatát. Ilyenkor viszont ösztönösebben viselkednek az erős éhség miatt. Viszont nem szívesen szorítanám sarokba az egyiket és jönnék rá hogy ösztönösebb nem jelent ostobábbat. Valószínűleg képesek lesznek csoportosan falkaként harcolni ha úgy hiszik szükség van rá. Készülj fel egy nehéz harcra ahol az életben maradás kihívás lesz.
Vissza az elejére Go down
Miss Guillotina

Miss Guillotina


Hozzászólások száma : 34
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park - Page 3 EmptyHétf. Nov. 19, 2018 2:16 pm

-Csupa bizalomgerjesztőt mondtál eddig.- Jegyeztem meg egy szerényebb, bár nem túl jókedéjű mosollyal. ezek a fenevadak se lesznek nehezebbek mint az előző, bár úgy fest mi nem az eszükért fogjuk őket szeretni. Mondjuk eddig se rajongtunk értük, de talán ez érthető.
-Te aztán tudod hogy kell az embert fellelkesíteni.- Ráztam a fejemet, elvégre ez a kis előadás, amit a célpontjainkról tartott, nem kecsegtetett sok jóval, bár már a legelejétől tudvalévő volt, hogy nem valami kedves és aranyos, szekérderéknyi kiskutyát kell A és B pont között fuvarozni. Valahogy nem szeretném közelebbről megismerni ezeket a dögöket és az se érdekel milyenek a kölykeik. Egyáltalán ezek kölykedzenek, vagy úgy tenyésztik őket egy hatalmas kémcsőben? Esznek ezek lelkeken és húson kívül bármi mást?
A sok kérdés ellenére, amik felmerültek bennem ezekről az állatokról és mellesleg a gondolataimat is részben elterelték a veszedelemről, valahogy azonnal elillantak, mikor szóba került, hogy ez egy meglehetősen fogotthagyós művelet lesz. Az arcomra volt írva hogy ez a kifejezés mennyire nagyon nem tetszik nekem, de végtérre is, belegondolva a dologba, annál jobban nem hallhatok meg mint akkor. Jó esetben marad annyi belőlem hogy összekanalazhasson a doki, rosszabb esetben meg a karrierem lesz rövidebb igazságosztóként mint terveztem, de ha a halál se tartott vissza, akkor még egy talán nem is számítana akkorát.
-Akkor elég már a szócséplésből! Húzunk bele!- Nyilatkozom a csiga tempónkról. Lehet vakmerően hangzik, de ez inkább csak egy kis extra motiváció volt a dolgom elvégzéséhez.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

A Robinson park - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park - Page 3 Empty

Vissza az elejére Go down
 
A Robinson park
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Sheldon park
» Park környéki lakónegyed
» Vernon emlék park

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Gotham City :: Robinson park-
Ugrás: