Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeHome  Latest imagesLatest images  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 A Robinson park

Go down 
4 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Etrigan

Etrigan


Hozzászólások száma : 205
Join date : 2014. Nov. 22.
Tartózkodási hely : Gotham - Camelot - London

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: A Robinson park   A Robinson park EmptyCsüt. Jan. 15, 2015 1:21 am

Mint Gotham többi pontja, a park is rejt magában veszélyeket. Hiába nyújt sok párnak romantikus találkozó pontot, vagy a kikapcsolódásra vágyóak számára nyugalmat, még itt is felüti fejét az éjszakai bűnözés.

A Robinson park 2600802553_e50dc973a8
Vissza az elejére Go down
Lucifer

Lucifer


Hozzászólások száma : 16
Join date : 2017. Apr. 06.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park EmptyPént. Jan. 12, 2018 9:33 pm

Éjjel meglepően nyugodt, de hatalmas a feszültség a Robinson parkban, ahol az első hullát megtalálták. Csak kevesen vannak a parkban, akik itt vannak vagy nem hiszik el, hogy a gyilkos ma is lecsapna, vagy próbálnák levadászni őt a bérdíjért amit kitűztek a fejére, ugyanakkor azok akik úgy hiszik lecsaphatnak a gyilkosra próbálnak mindenkit elkerülni nehogy áldozattá váljanak.

A gyilkosságról a hírekből hallhattok, vagy valakitől akit ismertetek, ugyanakkor akik Gotham-ban élnek lehet hogy csupán random bukkantak fel, nem hallva arról, hogy a sorozat gyilkos lecsapott.
Vissza az elejére Go down
Miss Guillotina

Miss Guillotina


Hozzászólások száma : 34
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park EmptyVas. Jan. 14, 2018 6:47 pm

Ami azt illeti, én szeretem a parkokat. Nincs is jobb annál, mint hogy hátra hagyjuk a város zsúfoltságát, hogy az ember a természet lány ölén ringatózva, szívja a tüdejébe azt a friss levegőt, mialatt a szél lágyan lengette a fák lombjait és vitt életet a csendbe. Nincs is ennél jobb. Kicsinek is sokat jártam a szüleimmel a szabadba. A közös séták és a piknikek emléke ilyenkor mindig felelevenedik bennem, ahogy a gyepre terített pokrócon nassolgattunk és ejtőztünk, majd egy kiadósat fogócskáztunk a húgommal és apámmal, majd fára másztunk, puszta gyermeteg szeszélyből. Azok az idők voltak csak igazán szépek. Felhőtlenek és gondtalanok. Messze nem olyanok, mint a mostani, istentelen idők. Ilyenkor a fára mászás is csak a kémkedést segítő tevékenységnek számít, nem pedig mezei hóbortnak.

A mai estét is csak a bűn purgálásával töltöm, mint úgy általában. Egy ősöreg juharfa egyik vaskos ágán üldögélve figyelem a környéket, több nesz is megüti a fülem, amit a szirénázás távoli hangja csúfít el, mintha valaki egy zsák szemetet borítana egy rendezett kert közepébe. Szívem szerint megnézném magamnak miféle ügyhöz riasztották a rendőröket, de az a távolság meghaladja a tudásomat, így marad a park szemmel tartása. Nem is hinné az ember hogy egy ilyen tisztának ható hely miféle mocsoknak adhat otthont. Ilyenek például a drogosok. Ezekből minden éjjel erre botorkál pár hogy belőhesse magát és üres lelküket delíriumba taszítsák valamivel, amivel a testüket mocskolják. Ráadásul, a kis kellékeik többségét épp itt, bokrok és fák rejtekében gondolták eltárolni, hogy ne otthon kelljen ezekkel lebukniuk. Ez a lejtő teteje és hogy hol van az alja? Sikátorban? Börtönben? A hullaház egyik tepsijén? Ki tudja.
Mialatt mindezen töprengtem, a fa lombkoronájában rejtőzve, lassan előkerültek az emlegetett, napi mérgükre szomjazó, szellemi félholtak. Láthatóan ügyesen osontak, de messze nem eléggé, hogy a fáról ne vegyem észre a bozót rezdülését és ne halljam meg az együtt közeledő csoportok egy részét. Egy meg történetesen az én fám felé tartott. Ez pedig egy valamit jelentett.

A fickó nagy körültekintéssel vizsgálódott egy bokor rejtekében. Először balra pillantott, aztán jobbra. Mikor biztosra vette hogy egy parkőr vagy rendőr sem jár a közelben, a borkorból kiugorva, sietős léptekkel indult meg a fa irányába, a park gyepszőnyegén keresztül, óvatos pillantásokkal keresve, netán követik-e. Néha csak méterenként, máskor lépésenként figyelt körbe, majd mikor ide ért, felkapaszkodott a törzsön, majd elkapva az egyik ágat, felhúzta magát, nem sokkal messze tőlem, a fa túlsó ágán pedig megült, majd elkezdett a mellette lévő faodúban kutatni. Kezdetben csak pár makkot dobott tova, amit talán egy mókus tehetett be oda, majd végül előkerült a félig megtöltött fecskendő. A kezei remegtek az izgalomtól, a tekintete pedig a tűre meredt, miközben a tűről lassan levette a védősapkát. Idejét láttam hát, hogy okozzak neki egy álmatlan éjszakát. Óvatosan, egyik ágról a másikra, leereszkedtem mellé, miközben felkészült arra hogy megint élőholtat csináljon magából, pár perc élvezetért. Már épp a tűt készült bedöfni, mikor oda értem mellé. Észre sem vett ebben az áhítattal teli pillanatában.

-Remegő kézzel akarod magadba döfni azt a sz@rt?- Tettem fel a kérdést, mire rémületében úgy megugrott, hogy nem hogy a fáról is majdnem leesett, de még az az áhított méreg is majdnem leesett a fáról. A véreres szemeivel csak úgy meredt rám, a közeli sétány lámpájának fényében. A szemeivel az arcom varratait vizslatva, majd hangosan szuszogni kezdett.
-Na mi az? Ennyire megrémültél?- Nevettem rajta. Jobb híján mit lehet tenni. A szeme így tükrözte a döbbenetet és a rémületet, de a tűt még most is szorongatta.
-Ne... Ne ölj meg...- Hebegte rettegve.
-Ugyan. Egy büdös drogos sem ér annyit.- Válaszoltam, majd végig néztem rajta. Nem lehetett több talán tizenhatnál, de már most ráfüggött valami szintetikus mocsokra. -Apropó. Azt add ide!- Nyúltam a szerért, mire aztán kitört belőle a vadállat. Eltartotta tőlem a tűt, majd képen csapott. Gondolom mondanom sem kell hogy ez nem tetszett. Nem hagyott sok választást, így a egy mosollyal az arcomom torkon ragadtam és a fához szegeztem. Hallhatóan fulladozott a szorítástól, de még mindig jobb volt mintha belőtte volna magát.
-Tudod mit tesz veled az a mocsok?! Gondolkozz ez rajta, mi lesz ha nem lesz pénzed a következő adagra. Mit fogsz kezdeni?! Ki lesz a következő akit megütsz, hogy kizsebeld és ellásd magad anyaggal?!- Tettem fel a kérdést, mialatt a másik kezemmel levettem a kapucnimat, hogy jobban megnézzen magának. Már épp meg akart volna szólalni, mikor kicsit szorítottam a fogáson.
-Most még csak figyelmeztetlek. Állj le vele, mert ha nem, akkor egy éjjel ez az arc fog utoljára visszanézni rád, mielőtt megdöglesz! Egyszer veszel lopott pénzből bármi effélét, olyan fájdalmakat fogok okozni, amiket semmilyen cucc nem felejtet!- Figyelmeztettem a kölyköt. Ugyan, amíg csak fogyasztja a szert, nem tehetek semmit, de ha valami bűnt követ el ezért, akkor biztos a tettek mezejére lépek és biztos nem lesz belőle köszönet.
-Ne... Ké...Kérlek...- Mondta remegő kezekkel, majd végül lassan elengedte a tűt, ami aláhullott.
-Ne rinyálj már! Tartom a szavam.- Mondtam közömbösen, majd elengedtem a nyakát. -Most pedig takarodj! Aztán meg se lássalak többé!- Közöltem, lelökve a fáról, egyenesen a földre, ahová, hasra esett, majd rémült, könnyes tekintettel pillantott fel rám, majd némi esetlenkedés után felállt és eliszkolt. Csak egy valami aggasztott ezek után. Az a tekintet, amivel rám meredt, nem egészen az volt, amit eddig tapasztaltam. ez másabb volt. Mintha, valami mástól rettegett volna. Mintha valami vadállatot látott volna bennem. Persze lehet? csak én képzelek túlzottan sokat az egészbe.
Vissza az elejére Go down
Corrupted

Corrupted


Hozzászólások száma : 32
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park EmptyVas. Jan. 14, 2018 7:27 pm

Először a tv-ben hallottam a sorozatról, de addigra már több városon is áthaladt, és általában több hullát is találtak mielőtt a hírek kijutottak volna a hírcsatornákhoz, elvégre a rendőrségek nem akartak félelmet okozni. A gyilkosság sorozat zavaró volt. A hullák állapota ismerősnek tűnt, így vártam arra a pillanatra, amikor megjelenik az első gyilkosság híre akkor mikor megtörtént, nem akkor mikor több gyilkosság is megtörtént. Mikor meghallottam, hogy Gotham city-ben csapott le, és az első hullát találták meg, nem vártam tovább, és megindultam. Tudnom kellett mi folyik itt, és miért idegesít ennyire a halál sorozat.

Siettem így a repülés nem jöhetett szóba, helyette csak elkötöttem egy kocsit, úgy is másik államba mentem vele.

Már lement a nap, mikor a parkba értem, és elkezdtem figyelni mindenre, emberekre akár milyen ritkán is láttam egyet, az állatokra, és a fákra, míg próbáltam kapcsolódni a teljes környezettel. Itt legalább nem kell az általam hozott magokra hagyatkoznom.
Vissza az elejére Go down
Lucifer

Lucifer


Hozzászólások száma : 16
Join date : 2017. Apr. 06.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park EmptyVas. Jan. 14, 2018 8:33 pm

Ahogy a drogos távozott, és Corrupted megérkezett a parkban, a közepéből egy rémisztő, túl világi üvöltést lehetett hallani, amit több sikoly követett. Az átlag emberek elkezdtek menekülni a parkból a legközelebbi kijárat felé.
Vissza az elejére Go down
Miss Guillotina

Miss Guillotina


Hozzászólások száma : 34
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park EmptyKedd Jan. 16, 2018 5:17 pm

~Remélem észhez térsz, kölyök.~ Gondoltam, mialatt a srác után pillantottam. Közel sem akarom a vérét ontani, de sajna a tetteknek következményei vannak és ezt meg kell tanulnia valami módon, ha pedig csak ez segít, akkor megteszem. Előbb vagy utóbb úgy is összefutunk még és kiderül majd mennyire fogadta meg a javaslatomat. Persze, én csak leindítottam a javulás útján, a többi pedig rajta áll, hisz ha elég nagy az akaratereje, le fogja küzdeni a drogot és tovább fog lépni és egy nap még hálás is lesz hogy nem hagytam hogy kicsinálja magát.

Lepillantva a földre, nem tudtam nem észrevenni az ott heverő tűt. Mondhatni tökéletes állapotban hevert ott, készen arra, hogy ha kell, egy jóleső mámortól tobzódó pillanatban akár öljön is. Igazi alattomos mocsok, akár csak azok, akik terjesztik. Ebből a gondolatból kiindulva magam is leugrottam a fáról, miután pedig talpra érkeztem, odamentem a tűért kézbe vettem. Elnézegettem, méregettem a tartalmát. A töltet épp tizenkét milliliter volt, ami azért még így is rengetegnek tűnt az én laikus tekintetemnek. A lámpák felé fordítva a szer aranybarnán fénylett a sötétben. ekkor megfordult a fejemben a gondolat, hogy nem lenne ostobaság eltenni ezt, már csak a biztonság kedvéért sem, hiszen nem kéne hogy valaki kísértésbe essen és belője vele magát, aztán itt szörnyet halljon nekem.

Mikor zsebre tettem a szert, a parkot valami velőt rázó üvöltés rázta meg, amit több sikoly is kísért. Úgy fest valami zűrös kezd alakulni.
-Miért is lenne egy nyugodt estém.- Rázom meg a fejem megadóan, majd a hangok irányába pillantva visszaveszem a kapucnim, majd futva a hangok irányába eredek. Talán még nem lesz késő.
Vissza az elejére Go down
Corrupted

Corrupted


Hozzászólások száma : 32
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park EmptySzomb. Jan. 20, 2018 6:28 pm

Alig értem meg a parkba, mikor a közepén egy hatalmas üvöltés hallatszott, és egy női sikoly, amit a menekülők keltette hangzavar követett.

Nem vártam többre, és megindultam, majd ahogy elhagytam az utolsó embert, fel is fedtem a formám, hogy gyorsabban oda érjek.
Vissza az elejére Go down
Lucifer

Lucifer


Hozzászólások száma : 16
Join date : 2017. Apr. 06.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park EmptySzomb. Jan. 20, 2018 6:33 pm

A sikoly a park közepén lévő rétről hangzott, amely az utakról elég jól látszik. A következő látvány fogad benneteket:

Egy rothadó 3 emelet magas kutya formájú teremtmény támadt meg egy nőt, és próbálja szétmarcangolni.

Guillotina már most oda ér, Corrupted csak látó határon belül van, ha nem tud távolról támadni, akkor csak a következő körben szállhat be a dolgokba, tekintve milyen messziről megy.
Vissza az elejére Go down
Miss Guillotina

Miss Guillotina


Hozzászólások száma : 34
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park EmptyVas. Jan. 21, 2018 5:56 pm

Ahogy megütötte a fülemet a sikoly, úgy kezdtem el rohanni a hang irányába, ahogy a lábam bírta. Ugyan, az ösztöneim épp azt diktálták, hogy az ellenkező irányba kellene mennem, de az eszem azt súgta, hogy a fogadalmam többet ér mint hogy az irhámat féltve eltakarodjak és ne nézzek szembe a vésszel.
A sietség a lehető legrövidebb útra vitt, hogy átvágva a facsoportokon, árkokon és bokrokon, minél előbb oda érjek.
Persze személy szerint apránként rá kellett jönnöm, hogy meglehetősen nagy gonddal kényszerültem szembe nézni. Meglehet, hogy csak a kezdeti naivitásom teszi, de megeshet hogy én voltam az ostoba. Személy szerint, kezdetben csak bűnözőkkel számoltam, meg pár közepesen kemény nagyágyúval, akiket kényszerűségből néha el kell kalapálnom. Nem számoltam semmi paranormálissal, vagy nálam keményebb alakokkal, vagy olyasvalamikkel, amik nálam akár kicsivel is nagyobbak.
Kezdetben csak bűzt éreztem. Most komolyan. Olyan szaga volt, mint egy hullának. Hogy ezt honnan tudom? Nos, az a kretén August rendszeresen visz le ezt-azt a rejtekhelyemre és általában már szaguk is volt. Persze, én kis naiv, kezdetben csak valami képzelt dolognak tartottam, de aztán, mikor kiértem a fák közül és arra a dögre pillantok, tudatosul bennem, hogy itt valamit nagyon elszámolhattam ha csak bűnözőkkel számoltam.
-Picsába.- Jegyeztem meg félhangon, felnézve a fenevadra. Most már értem, mi volt az a fertelmes dögszag idefelé jövet. Nekem meg csak egy fejszém és egy kötelem van. Hogy ezt hogy oldom meg, az azért kérdéses. Jobb hiányában körbenézve , feltűnik, hogy van egy fadarab az avarban. Talán ez lesz a legjobb, hogy felkeltsem a figyelmét. Felvettem a földről, majd meglendítettem a göcsörtös, alig egy méter hosszú, kar vastagságú ágat és a rondaság feje felé hajítottam azt.
-Hé! Takarodj vissza abba a dögkútba, amiből kimásztál!- Ordítottam a szörny felé, remélve, hogy tudatosul benne mennyire böki a szemem a foszladozó látványa.
Vissza az elejére Go down
Corrupted

Corrupted


Hozzászólások száma : 32
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park EmptyHétf. Jan. 22, 2018 9:19 pm

Ahogy láttam a szörnyeteget marcangolni szegény nőt, akiről nem tudtam, hogy él e még, vagy sem, tekintve hogy a bestia elég jól kitakarta, kivettem egy magot a tarsolyomból, és elkezdtem feltölteni energiával. Ez nem egy erőteljes dolog, csak egy rendkívül erős futó növény mérgező gyökerekkel.

Ahogy rohantam attól féltem, hogy nem érek oda időben, mikor egy nő ugrott ki a bokrokból és próbálta felkelteni a szörnyeteg figyelmét. Remek most már két ember is megláthat… A szituáció nem tetszett, de a bestia már túlzottan bökte a csőröm, és ideje volt megtudni miért.
Vissza az elejére Go down
Lucifer

Lucifer


Hozzászólások száma : 16
Join date : 2017. Apr. 06.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park EmptyHétf. Jan. 22, 2018 9:54 pm

A bestia Guillotina felé fordult és üvöltötte magát, ahogy az erősen vérző nő, akit eddig próbált enni felnyögött. A bestia vagy lassan végezte a dolgát, vagy a nő ellenállása volt meglepően erős, mivel csupán egy sebe van, az viszont egy elég nagy seb a hasán.

A bestia már nem törődött korábbi lakomájával úgy döntött játszadozik az újonnan érkezett eleséggel, és az egyik mancsával megpróbálta földre teríteni újdonsült célpontját.
Vissza az elejére Go down
Miss Guillotina

Miss Guillotina


Hozzászólások száma : 34
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park EmptySzer. Jan. 24, 2018 1:57 pm

Ahogy mondani szokás, minden tett következményekkel jár. Jelen esetben pedig a következmény aligha váratta meg magát, ugyanis nem csak a nőt mentettem meg, hanem egyenesen felkínáltam magam előétel gyanánt a dögnek, akinek bizonyára azért lettem olyan kívánatos, mert megzavartam. Egyetlen haszna az volt az egésznek, hogy kiderült mennyire nem golyóálló. Megérezte a bot csapódását, bár nem épp kellő mértékben, hogy nyüszítve elszaladjon. Sőt, úgy gondolta inkább rám teszi a mancsán.
Talán ez volna az a pillanat, mikor át kéne magamban értékelni az eddigi tetteimet és végiggondolni mit rontottam el az eddigi életem alatt. Eszembe jut az a mészárlás az első éjszakámon, vagy a mai fenyegetőzés is azzal a sráccal. Sőt, ha a halálom előtti eseményeket is venném, talán a sok, feleslegesnek érzett, emberek megmentésére tett próbálkozást is idesorolnám, de belegondolva nem volt mit bánnom.
Persze az ezen való rágódás és az életem homokórájának vizslatása helyett valahogy nagyobb igényességem volt afelé, hogy le zabáltassam fel vele magam, így mikor próbált rám lépni, kivárva a megfelelő pillanatot, szimplán csak próbát tettem arra, hogy kitérjek a lába elől. Nem valami epikus válaszcsapás ez, de kezdetnek épp elégnek gondoltam arra, hogy ne kelljen magamat elköteleznem előétel gyanánt. Persze amint sikerült kitérnem, a fejszét már is lendítettem a foszladozó bokája felé, gondolva, hogy ha már rothadtsága következtében ilyen szétszórt, akkor bent valamivel kevesebb dolog tartja össze és kissé tudom korlátozni a mozgását.
Vissza az elejére Go down
Corrupted

Corrupted


Hozzászólások száma : 32
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park EmptySzer. Jan. 24, 2018 3:08 pm

Látva ahogy a bestia tekintetét az újonnan érkező nőre fókuszálta, és miként próbálta kikerülni a támadást úgy éreztem hasznos partner lehet. Ugyan akkor a bestia erejéről még nem sokat tudtam, és próbáltam a környezetet segítségül hívni, hogy megmondja milyen erős is a szörnyeteg.
Közben egy nyitott tenyerű döfést irányítottam a bestia felé, a maggal a kezemben, és a szárnyaimmal próbáltam lecsapni a testére. A mag az ujjaim között volt, és elkezdtem növeszteni, reméltem hogy átütöm, de ha nem, megpróbálom a gyökereket is úgy irányítani a gyökereket, hogy a testébe jussanak a gyengébb hús evő méreggel, míg magát a növényt próbáltam köré fonni, még nem megnehezíteni a mozgását, de minél nagyobb felületet lefedni, és minél erősebbé tenni magát a növényt, hogy felkészítsem a következő lépésre.
Vissza az elejére Go down
Lucifer

Lucifer


Hozzászólások száma : 16
Join date : 2017. Apr. 06.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park EmptySzer. Jan. 24, 2018 3:34 pm

Guillotina sikeresen kikerülte a bestia támadását, ugyanakkor az ő támadása sem érte el a szánt effektet, mikor is a fejsze nem hatolt át a bestia testén, ugyanakkor üvöltése azt jelezte, hogy megérezte. Mielőtt vissza támadhatott volna, négy dolog átszórta a testét közel a mellső lábaihoz, és számos másik ütést is elszenvedett, ahogy az újonnan érkezett csontváz szárnyai és egyik keze belecsapódott, és hátulról növények kezdték el körbe fonni a testét, és egészen a mellkasáig elértek.

A bestia válaszul megrázta a testét, hogy megszabaduljon a testében lévő dolgoktól, megfordult és egy erősen mérgező ködöt fújt, ami a környező növényeket kezdte el ölni.

(A szárnyak legutolsó 2-2 csontja ütött kisebb lyukat a testén, pár centi mély a legrosszabb. A füst a húst is emészteni, de a lény nem mérte fel támadóját mielőtt válaszolt volna a fájdalomra.)
Vissza az elejére Go down
Miss Guillotina

Miss Guillotina


Hozzászólások száma : 34
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park EmptyHétf. Feb. 05, 2018 7:14 pm

A tettemet bátran, bár meglehetősen keserű szájízzel nevezhetem fél sikernek. Még véletlenül sem gondoltam volna, hogy ez a dög a szó szorosabbik értelmében is ilyen jó húsban van és a fejsze nem megy át a testén. Persze ez messze nem elég még ahhoz, hogy kerek legyen a kialakult szituáció, ugyan is, mikor próbálom a fejszét kivenni a dögből, az sehogy sem akart kijönni, mintha csak beakadt volna. Ennek pedig a tetejébe jött egy csontváz is. Igen, egy hús hiányában lévő, csontos valami vagy valaki, aki maga is harcba szállt, szerencsére nem ellenem. Nem tudom hogy került ide vagy mi a céljam de amíg segít a fenevad ellen, nem tiltakozom.
-Komolyan? Te is valami kriptából szöktél?- Teszem fel a költői kérdést, miközben tovább feszegetem a baltát, hátha kijön végre. Na de nem. Miért is jönne? Nekem legalább is nem adja meg magát. Persze, mikor a bestia rázza meg magát, baltástól vagy három métert szállok tőle a lendülettől és ha ez nem lenen elég, elkezd valami párát okádni és az amit ez az anyag okoz, messze nem a legszebb dolog, amit eddig láttam, hisz sorra hozta a romlást a környezetében lévőkre és ennek a sérült is könnyem az áldozata lehetett, hacsak nem teszek valamit.
Felmerült bennem a kérdés, mennyire számíthatok a másikra, aki nemrég érkezett.
-Tartsd fel egy ideig!- Kiáltok oda, majd óvatosan az ölembe veszem a nőt és elkezdek vele szaladni, ahogy csak tudok, hogy minél messzebb vigyem a bestia tombolásától.
Vissza az elejére Go down
Corrupted

Corrupted


Hozzászólások száma : 32
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park EmptyVas. Feb. 11, 2018 12:36 pm

Nem válaszoltam az ostoba kérdésre, a halandó úgy sem értené milyen messze van az igazságtól, viszont ahogy felkapta a sérült nőt, és elindult vele arra már nem tudtam megállni.
– Remek és most mit tegyek ezzel a hatalmas döggel? – tettem fel a költői kérdést. Éreztem, hogy egyedül nem sok esélyem van a szörnyeteg ellen.
Gondolkodni nem volt sok időm, szóval megpróbáltam a ködöt a saját hasznomra fordítani, és elérni a már rajta lévő növényeket, hogy tovább növesszem őket, hogy az egész testét körbe fonjam, de még ne nehezítse meg a mozgását, ha könnyű lenne az első rész, akkor tovább növelni az indák mennyiségét, és erejét, míg a gyökerek továbbra is megpróbálnak bele fúródni a bestia testébe.

Támadások ellen a szárnyaimat használnám, hogy felfogják a fizikai támadások nagy részét.
Vissza az elejére Go down
Lucifer

Lucifer


Hozzászólások száma : 16
Join date : 2017. Apr. 06.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park EmptyVas. Feb. 11, 2018 1:56 pm

Guillotina sikeresen kivitte a sérült nőt a veszélyes területről. A nő sebei inkább fájdalmasak mint élet veszélyesek, ugyan akkor a vérzés nem fog egyhamar elállni magától. Rajtad áll, hogy messzebb viszed arra az esetre, ha a bestia elszabadulna, vagy a „csontváz” nem tudná túl sokáig feltartani, hogy ellátod e a sebeit, vagy itt hagyod, hogy segíts a kutyának tűnő szörnyeteget megölni.

Corrupted mindent megpróbál, hogy elérje a növényt, amit sikerült is neki egy komoly ütést elszenvedése után, ami a neki megfelelő irányba lökte. A kis győzelem viszont sokba került, ugyanis a szárny amivel blokkolta az ütést megreccsent, több csont is megrepedt. Még 1-2 ilyen ütés és nem lesz képes tovább harcolni.
A bestiát körülvevő indák körül vették az egész testét és komolyan megerősödtek. A túlméretezett kutya még mindig nem foglalkozik velük. A gyökerek még mindig nem jutottak túl a bőrén.
Vissza az elejére Go down
Miss Guillotina

Miss Guillotina


Hozzászólások száma : 34
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park EmptyPént. Feb. 23, 2018 7:15 pm

Úgy szedtem a lábaimat, úgy siettem, ahogy a lábaim bírták és elmondható hogy, hogy a kezdeti botladozásaim ellenére mostanra úgy tudom velük futni, mint éltemben soha és a sebesültet is könnyűszerrel vihettem megfelelő távolságra a harctól, így a pára sem okozott benne kárt. Mikor elég messze értem, letettem a szerencsétlent egy bokor tövébe, gondolva, hogy ott biztonságban lesz a veszedelem elől.
Már csak az maradt, hogy kitaláljak valamit ez ellen a bestia ellen. Ezúttal ez most fontosabb mint valami fémes fényű csontváz szándékainak kibogozása. Jelenleg annyit tudtam csak biztosra, hogy a bestia nem épp az a fajta, aki csakugyan holta után hirtelen jobban lett volna, szóval némi racionális gondolkodással és a beszerzett infókkal hamar rájöttem, hogy ez a dög nem lehet egészen természetes, bár ez nem új dolog. Aztán ott az a nyomorult köd amit okád. Az viszont már elég kellemetlen, lévén, hogy ha a fű és a fák is romlásnak indultak, akkor én sem járnék sokkalta jobban. Ebből eredt, hogy ide valami olyan kell, ami ellenáll a rothadásnak, de a környéken legfeljebb a sétányburkolat és a lámpaoszlopok lehetnek ilyen eszközök, bár nem hinném hogy halálra tudnám dobálni azokkal a szürkés, kopottas járdakövekkel a lábam alatt. Egyetlen megoldás maradt, még pedig a lámpaoszlopok. Azokról legalább van némi sejtelmem hogy is lehet kiszedni. Miután megvolt a terv, megropogtatva a karjaimat, visszaindultam a dög felé, a lehető legsietősebben és mikor az első, emberek feje fölé magasodó, sárgás fényű oszlopra pillantottam, megszaporáztam a lépteimet, hogy a lehető leggyorsabban mehessek neki ennek a tereptárgynak, remélve hogy végül megadja magát.
Vissza az elejére Go down
Corrupted

Corrupted


Hozzászólások száma : 32
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park EmptySzer. Feb. 28, 2018 11:19 pm

Érezve az ütést és tudva, hogy nem sokat bírok még ki ezekből két dolgot teszek. Az első, hogy angyali hatalmam kiengedve egy pillanatra megpróbáltam megvakítani ellenfelem, míg az árnypáncélom szárnyaimra hívtam, extra védelem gyanánt.
A páncél „karmai” később hasznosabbak lehetnek de egyenlőre csupán védelemre használom az egészet.
Vissza az elejére Go down
Lucifer

Lucifer


Hozzászólások száma : 16
Join date : 2017. Apr. 06.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park EmptySzer. Feb. 28, 2018 11:32 pm

Guillotina szerencséjére talált egy olyan utcalámpát, ami nem volt legjobban helyére téve, és párerősebb rántás után már hallani lehetett ahogy a csavarok kezdik megadni magukat. Egy kis további munkával sikeresen ki lehet szedni, de egy ekkora tárggyal nehezebb lesz mozogni mint ahogy a kimentett nővel, ugyanakkor kifejezetten hasznos fegyver lehet

Corrupted teste egy pillanatra erős fényt árasztott, ami egy pillanatra megvakította a bestiát ami egy fájdalmas üvöltését engedett ki, ami démoni vagy pokoli eredetre enged következtetni. El is kezdett össze vissza vakon csapkodni de ezek mögött nem volt túl nagy erő, így csupán a talajban okozott még több kárt, ugyanakkor ha komolyabb erővel is üti meg angyali ellenfelét sem okozott volna akkora kárt. A szárnyat egy szürkés-vöröses fémes kinézetű áttetsző „páncél” vette körül, a szárnycsontok között 1-1 pengével.

A bestia haragja elkezdett nőni, és vak tombolása közben több túlvilági hangot is adott ki, hogy mire készül egyikőtök számára sem tiszta.
Vissza az elejére Go down
Miss Guillotina

Miss Guillotina


Hozzászólások száma : 34
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park EmptyVas. Márc. 18, 2018 10:44 am

A kiszemelt oszlop irányába a tőlem kitelő legnagyobb sebességgel rontottam, hogy mihamarabb kitéphessem azt a helyéről és úgy fest, a szerencse újra a pártfogásába vett, ugyanis, mikor megrohamoztam az oszlopot, az ütközés pillanatában vállal nekirontottam, mire a morgással és csatazajjal teli, megkeseredett légkört, az elcsattanó fémcsavarok hangja szelte ketté, amik magukat megadva, elpattantak, így engedték, hogy az oszlop másik két csavarozása felé hajolhasson el az oszlop.  Ha éreznék fájdalmat, ez keservesen fájt volna, az már biztos. Bár, ami azt illeti, lehet hogy az én testemben is elpattanhatott valami, mert a vállamban valami bizseregni kezdett és nem azon a kellemes, munkától elégedett módon, mikor az ember tenyere zsibog a kemény, kétkezi munka után.
~Ezért mit fogok kapni...?~ Rázom meg a fejemet, miközben a félig kidőlt oszloppal szemezek. Láthatóan nem épp egy mezei lámpaoszlopról van szó, ami megadná magát egy jól kivitelezett csapásnak. Kell még neki egy végső csapás, hogy végre elszabadulhasson, így eljött az ideje, hogy még egy kicsit megerőltessem magam.
A félig kidőlt oszlop alá állva felpillantottam a pislogó lámpásra ami az oszlop tetején ült. Talán nem fog megrázni, ha elég ügyes és gyors vagyok. Miután elhelyezkedtem, szökkentem egyet, közvetlenül a lámpatest alatt elkapva az oszlop végét, ami ennek hatására, hirtelen meghajolt. Ami azt illeti, nem vagyok olyan hülye tyúk, mint ahogy Augustin gondolja, hisz színtiszta közepes voltam fizikából, így volt fogalmam róla, mi van, ha egy kar forgáspontjától minél messzebbre helyeznek el egy súlyt. Az egészet pedig tetézhettem még annyival, hogy hirtelen felhúztam magam rajta, mire az oszlop ismét megrándult, hirtelen lentebb esve, amit már én is megéreztem, hiszen megint roppant valami a testemben, mire a bal karom zsibogni kezdet. Megállva egy pillanatra, észrevettem, hogy nem is igazán a karommal van a baj, hanem a vállammal, amin egy vöröses duzzanat keletkezett.
-Na szép! Ezért már ki fog csinálni.- Rázom meg a fejemet csalódottam, mikor tudatosul belőlem, hogy olyan vagyok, mint egy kartonból fabrikált emelő. Teszem a dolgom, de egyszerűen az fog tönkre tenni, hisz az engem alkotó anyag rettentő törékeny.
~Akkor még egyszer rugaszkodjunk neki.~ Veszek egy nagy levegőt, majd ismét rugózni kezdek az oszlop végével, ami egyre lejjebb kezd kerülni a földhöz, míg végül a lábaim is leérnek. Gondolva, hogy ez talán már megteszi, a tövéhez mentem, amit az ép karommal átöleltem, majd elkezdtem húzni, tépni, ahogy tőlem telt. Még a térburkolat is megsüppedt a talpam alatt a nagy erőlködés hatására, mire végül a fém megadta magát a tortúrának és csengve, bongva eltörött. Végre eleresztette. Nem is késlekedtem többet, a lámpaoszlopot magam után vonszolva elindultam visszafelé, miközben a gothami lámpaoszlopok szerkezeti intenzitásán és a gondos lehelyezésén rágódva, amit talán az ehhez hasonló helyzetek elkerülése végett tettek szükségessé.
Vissza az elejére Go down
Corrupted

Corrupted


Hozzászólások száma : 32
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park EmptySzer. Május 16, 2018 11:17 am

Nem tudva milyen dologra készül a démoni kutya a helyett hogy megpróbáltam volna újra közel kerülni hogy befelyezzem a tervem inkább körözni kezdtem és próbáltam elég messze lenni tőle hogy el kerülhessem a támadását de ne rohamozhasson meg, mert valószínűleg nem éltem volna túl. A megerősített szárnyaimban pedig bíztam hogy ha valami el is találná az egyik oldalam a szárnyaim felfognák a támadás rám fókuszáló részét.
Vissza az elejére Go down
Lucifer

Lucifer


Hozzászólások száma : 16
Join date : 2017. Apr. 06.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park EmptySzer. Május 16, 2018 11:24 am

A bestia nem tétovázott és izzó vörös lángokat kezdett okádni. Corrupted elkerülte ugyan a nagyját de tudta hogy a lángok igen veszélyesek voltak forróságuknak és pokoli eredetük miatt.
Pár környező fa és bokor is lángra kapott.
Guillotina tisztán látta az eseményeket és csupán pár lépésre van attól hogy képes legyen a bestiában kárt tenni, sérülése viszont ronthat az eredményességén.
Vissza az elejére Go down
Miss Guillotina

Miss Guillotina


Hozzászólások száma : 34
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park EmptyPént. Május 18, 2018 8:10 pm

Ha gondoltam volna hogy ez ilyen nehéz, akkor inkább valami kevésbé terhes dolgot keresek, ami hatásos lenne a dög ellen. Két kézzel vonszolni azért egyértelműen jobb lenne, de egy bedagadóban lévő töréssel azért ez nem egészen kivitelezhető. Útközben ugyan próbálkoztam vele, de azok a neszek, amik a sérülésből származtak, mondjuk hogy nem voltak túl bizalomgerjesztőek, így nem erőltettem a kelleténél jobban a dolgot, na meg az csak az időt lopja a fontosabb dolgok elől, mint például a harc neszeinek figyelése, aminek a hatására inkább kicsit sietősebbre fogtam a dolgot. Persze végül is odaértem. Első lépésemként, kicsit megsietettem a lépteimet, hogy a magam után vonszolt oszloppal együtt felgyorsulhassak és egy jól irányzott kitéréssel egybekötve a meglibbentett oszloppal épp képen töröljem a dögöt.
-Nem! Rossz kutya!- Korholtam le ezt, a fura, talán nem is evilági dögöt, ami talán valami fehérjekombinátból szökött meg, miután gondolt egyet és inkább visszatért az életbe.

-Jó látni, hogy még egyben vagy.- Jegyzem meg elismerésként, miközben izzadtan és pihegve fogtam alkalmi fegyverem, egy jó tíz centire a lámpaoszlop csúcsától. Remélem ez a csapás elvette a dög kedvét a további pattogástól, mert nem vagyok messze olyan hangulatban, hogy sokáig ezzel a döggel birkózzak.
-Amúgy, ha van valami ötleted, szívesen meghallgatom.- Toldom hozzá, nem kevés aggállyal, elvégre gondolom ő sem szeretne huzamosabb időt ezzel eltölteni.
Vissza az elejére Go down
Corrupted

Corrupted


Hozzászólások száma : 32
Join date : 2017. Jul. 03.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park EmptyPént. Május 18, 2018 8:35 pm

Nem pazaroltam az időt és ahogy láttam hogy mire készül a nő megrohamoztam a dögöt hogy végre befejezzem amit elkezdtem, ahogy az ütés betalált és elhagzott a kérdés hogy mi a tervem megragadtam a futó növényt amit a bestián eddig növesztgettem hogy fejezze be feladatát és kösse össze mint új malacot a rodeón, míg a szárnyaim a fejéhez és két oldalához érintettem hegyes felükkel a démoni kutya felé.
- Csak üss egy nagyot a szárnyaimra az majd kivégzi a dögöt.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park Empty

Vissza az elejére Go down
 
A Robinson park
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Sheldon park
» Park környéki lakónegyed
» Vernon emlék park

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Gotham City :: Robinson park-
Ugrás: