Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeHome  Latest imagesLatest images  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események.

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Etrigan

Etrigan


Hozzászólások száma : 205
Join date : 2014. Nov. 22.
Tartózkodási hely : Gotham - Camelot - London

Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események. Empty
TémanyitásTárgy: Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események.   Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események. EmptyCsüt. Jan. 15, 2015 3:27 pm

A fórum teljesen előröl kezdi a DC történelmét, ezzel esélyt adva a játékosoknak, hogy a saját képükre formálják a világot, vagy épp nem. Senki nem hallott még Supermanről, Wonderwomenről, vagy a Lámpások hadtestéről. Minden a legelején kezdődik, nincsenek Tini Titánok, vagy az Igazság Ligája sem. A történet a mi jelenünkben játszódik, és indul útjára, az-az 2010-ben veszi kezdetét. Még nem hallott senki a szuperhősökről, és az elvetemült gaztevőkről. Minden ugyan úgy zajlott, mint a való életben, természetesen némi eltérővel itt-ott, hiszen Bruce Wayne él, léteznek a Lámpások, és Clark Kent is a farmon tölti napjait.


A hozzászólást Ra's Al Ghul összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 15, 2015 3:40 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Etrigan

Etrigan


Hozzászólások száma : 205
Join date : 2014. Nov. 22.
Tartózkodási hely : Gotham - Camelot - London

Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események.   Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események. EmptyCsüt. Jan. 15, 2015 3:28 pm

2010


Január - A TECH corp. félelmetes növekedése, és sikerei megrémítik az üzleti vetélytársaikat, és már komoly mércével figyelik a találmányaikat. Gotham ez időben továbbra is a Bűn Városa néven ismert. A rendőrség jelentős részét a maffia irányítja Falcone keze alatt. Mind ez idő alatt a Pokol Kapuja megnyílik Gothamben, de még nem teljes formájában.

Február - A maffia tovább terjeszkedik, és egyre nagyobb hatalmat próbál szerezni. E közben a Sárkányok szövetsége nevű szervezet a Kínai negyedben újra éled, és sötét terveket kezd el szőni a bosszú érdekében.

Március - A TECH corp.-ot már teljes mértékben elismerik, és komoly vetélytársa a Wayne műveknek Gothamben.

Április - Különös, eddig a rendőrség által nem tapasztalt rablások történnek, gyilkosságok. Ezek mellett halványan pletykálnak az emberek a titokzatos, és eddig nem sűrűn előforduló halálesetekről.

Május - Különös képességű emberek jelennek meg, akik titokban ténykednek, és önbíráskodó hősökként próbálják Gothamet jobbá tenni. Ezek mellett a város több pontján is rablások törnek ki, mesteri profizmus alatt.

Június - A Sárkányok Szövetsége kibontakozik, és már a Kínai negyedet yakuza tagokkal kezdi el uralni. Ezzel együtt a rendőrség egyre többször találkozik az önbíráskodó alakok után hagyott nyomokkal, bűnözőkkel. A TECH corp. egy meghibásodott kísérlete (Lylien Odree) kisebb zűrzavart okoz az emberek között.  

Július - Nem csak Gotham, de a többi város is pletykálni kezd a titokzatos jótevőkről. Ezzel együtt pedig az első önbíráskodó bíróságra kerül (Arany Szem) akit Harvey Dant ügyvéd ment fel. Továbbá feltűnik a Sárkányok Szövetségének végrehajtói, a Kobra Trinity.

Augusztus - A több ponton is történő lopások város szerte nőkhöz köthetők, mint kiderül. A Tolvajok Fejedelméhez, akik egy jelentős mennyiségű tagot számláló (magukat macskanőknek hívó) bűnüldöző csoport. A különleges erőkkel bíró jótevők már a lakosságok által is nagy figyelmet kapnak, és bebizonyosodott létezésük is.        

Szeptember - A maffia kisebb tűzvészt okoz a Keleti oldalon a Tolvajok Fejedelmének rejtekhelyén. Több tucat macskanő veszti életét, és kerül kórházba. Freddy (az eltűntnek hitt klub tulaj), az egész mozgató rugója sikeresen megszökik.
Vissza az elejére Go down
Etrigan

Etrigan


Hozzászólások száma : 205
Join date : 2014. Nov. 22.
Tartózkodási hely : Gotham - Camelot - London

Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események.   Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események. EmptyCsüt. Jan. 15, 2015 3:31 pm

2011


Gothami Enyészet

Január - Joker megfertőzte Pamela Isleyt, aki Méregcsókként egy fakitermelő vállalat vezér igazgatóira támadt néhány felbérelt alakkal együtt. Ám az őrült nőt Genzo fékezte meg, és ezzel Arkhamba juttatta. Méregcsók cinkostársai pedig nyomtalanul eltűntek (Pókerarc, Virtuóz, Painter). A szörnyű események ideje alatt ...

Február – Zsasz vállalat részvényei a mélyponton, a tulajdonossal történt incidens után, a cég csődöt jelentett. A felszámolása még folyamatban. A Tolvajok Fejedelme megmaradt tagjaival sikerült a város majdnem teljes keleti részét az uralmuk alá hajtani. Méregcsók szökését befejezve a város közepén lévő Robinson Parkba fészkelte be magát. Eddig csak kisebb bűnözők, és óvatlan szemetelők sérültek meg miatta. A park elkezdett elnéptelenedni.

Március – A gothami szervezett bűnözés tétlenül figyeli a város rendjét felborító új maszkosokat. Az üzletbe még nem avatkoztak bele komolyabban, ezért még nem léptek fel senki ellen. A Tolvajok Fejedelme a területükön lévő összes kisebb bandát elkergette, vagy feloszlatta. Egy rejtélyes merénylő brutálisan kivégezte Gillian G. Loeb rendőrfelügyelőt, a nyomozás még folyamatban van.  Oswald Cobblepot gazdag üzletember hatalmas pénzeket fektetett be a város különböző pontjain, egyesek szerint alvilági üzelmeket is folytat.

Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események. 157f81h

Április – Megölték Johnny Vitti-t Carmine Falcone unokaöccsét. Válaszként a fenyegető háborút elkerülendő a két vezető maffiacsalád lépéseket tett a gyilkos felkutatására. A Tolvajok Fejedelme kihasználva a kínálkozó alkalmat, megpróbálják elősegíteni a háború kitörését. A rendőr főkapitányságot egy magát Rébusznak nevező bűnöző csapatával megostromolt. Batman és maszkos igazságosztók megakadályozzák a komolyabb vérontást. A Gentech corp és a Tech corp, összeolvad, így véve át vezető szerepet a Wayne Tech-től a robotika, és mechatronika területén.


Május – Természetfeletti lények, és démonok egyre nagyobb számban tűnnek fel a város pontjain. Hajnal Pengéi nevű titkos démonirtó szervezet állította meg a démoni szökevényeket. A jelek az eddig felderítetlen Pokol Kapujának növekedésére utalnak. Megválasztották az új rendőrfelügyelő Jack Grogan-t. A rendőrségi épületet teljes renoválása megtörtént, és építettek egy teljesen új szárnyat is. Méregcsók egy elegáns húzással átvette az uralmat az egész rendőrség felett.

Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események. 24ccz1u
Június - Gotham City külvárosában, ősi romokra bukkant egy csapat amatőr régész. A helyi múzeum gárdája azonnal lecsapott rá, és mindent elkövetett, hogy mihamarabb kiaknázza a leleteket. Alig pár héttel a tényleges ásatás kezdete után balesetek sorozata következett be, ami miatt a terület veszélyesnek lett nyilvánítva. Azóta se nyitották újra.

Július - Az állam vezető kutatócsoportja a S.T.A.R. Laboratórium Gotham City-i részlege megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt. A városban történő események miatt a fejlett technológiájú protézisek, és a fegyverfejlesztések osztálya összefogott. Egy szupercsapatot akartak létrehozni, ami megtisztítja a bűnözéstől a várost a rendőrséggel természetesen együttműködve. A bemutató csúfos kudarcot vallott, egy terrorista szervezet rajtaütött a csapaton, és ezzel megbuktatta a projektet.

Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események. 9kynao

Augusztus - A két keresztapa megpróbálja tovább odázni az összecsapást. Mind a két szervezet súlyos veszteségeket könyvelhet el, ha kitör a bandaháború. A csatlós szervezetek egy idegen közbenjárásának köszönhetően vérszemet kapnak. Ki akarják robbantani a háborút, és előkészületeket tesznek ez ügyben. Hatalmas fegyverkészleteket halmoznak fel a városi bűnszervezetek.

Szeptember -  Salvatore Maróni nagy fába vágja a fejszéjét. Az erőkülönbséget a két vezető szervezet között az állam "segítségével" akarja megoldani. A fia vezetésével, egy csapat zsoldos tör rá be a város szélén található katonai támaszpontra, és megpróbálja kirabolni. A Tolvajok Fejedelme hírül veszi a dolgot, és mozgósítja haderejét. Egy ihletett ötletnek köszönhetően A Római Birodalom is tudomást szerez a dologról, és heves harc alakul ki közöttük. Amit egy Pingvinnek nevezett bűnszervezet vezére zár le. Meglépve a szajréval.

Október - Sofia Gigante Falcone tárgyalása egyre közeleg, ezért apja Carmine Falcone hatást akar gyakorolni a döntő szervekre. Egy csapatot elküld a legjobb emberei közül, hogy találják meg a célszemélyeket, és nyomás alatt tartsák őket, míg a megfelelő döntés meg nem születik. Ezt a város védelmezője a Denevérember, és szövetségesei több kevesebb sikerrel meg is akadályozzák. Az eredményen legnagyobb sajnálatukra nem tudtak változtatni.
A Láng démonimádó szekta földi segítséget igénybe véve átköltöztette központját a vidámparkba. Az ott történt események óta a látogatottság megnőtt, és ezt kihasználva észrevétlenül vették át a szórakozóhely felett az uralmat.

Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események. 1117ath

November - A háború kitör. Az események megállíthatatlanok már, így csak a legjobban akarnak kijönni a dologból. A legfontosabb családtagok vezetésével, csatlós szervezetek seregei öldösik halomra egymást. A városban kitör a pánik és aki csak teheti otthon marad. Csak a bolondok merészkednek ki éjszaka az utcákra, mert a civil áldozatok száma is hatalmas. A hősök és a rendőrök elkeseredett harcot vívnak csak a rend látszatának fenntartásáért is. [/justify]

December - Sofia Gigante Falcone-t az ellene felhozott vádak alól felmentették, ezért kiengedték a börtönből. A lakosság tudta, ez csak egy újabb lélegzetvétel, hogy a harcok még véresebben sújtsanak le a városra.
A bandaháború következtében a bűnözési ráta megugrott, sérültek száma többszörösére nőtt.
Vissza az elejére Go down
Etrigan

Etrigan


Hozzászólások száma : 205
Join date : 2014. Nov. 22.
Tartózkodási hely : Gotham - Camelot - London

Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események.   Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események. EmptyCsüt. Jan. 15, 2015 3:34 pm

2012Január - Egy eddig ismeretlen bűnözőbanda megostromolta a városházát, hatalmas károkat okozva, emberéleteket veszélyeztetve. Az okok nem derültek ki a szervezet tagjai eltűntek a helyszínről.
A szervezet bűnözés akcióinak következménye több felbecsülhetetlen értékű műtárgy is megsemmisült, vagy nyoma veszett. A hatóságok értetlenül állnak az eset előtt.

Február - Az eddig nyíltan háborúban részt nem vevő Tolvajok Fejedelme, elkezdett mozgolódni. Több sikeres rajtaütést is végrehajtottak a szervezet bűnözés vezetőin, még az eddig módszereiktől eltérően is.
Az egyik maffiakapcsolatokkal vádolt bankba bűnözők törtek be, kivégezték a banki alkalmazottakat, és egy radioaktivitást sugárzó bombát hagytak a széfbe. Az akció után elmenekültek, a terület tisztítása hónapokat is igénybe vehet.

Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események. 2my4vtg

Március - Új bűnöző csapott le a város déli részére, a magát Bane-nek nevező férfi, új arcot, és új harcmodort vitt a városi hadviselésbe. Pletykák szerint újfajta harci droggal sikeresen elfoglalta a város pénzügyi szívét.
Carmine "A Római" Falcone hogy megmutassa a felsőbb körökig nem ér el az átlag emberek perpatvara jótékonysági partit rendez. A város színe java megjelenik, de az összejövetel katasztrófába torkollik. Maszkos alakok törnek be, és vívnak harcot egymással. Az értesülések szerint macskanők is voltak jelen.

Április - A városi vezetés megpróbálja leterelni a figyelmet az utcákon történő szörnyűségekről. Támogatás mellett új előadással kecsegtet a Gotham Cirkusz társulata, a fő attrakció a Repülő Grayson akrobata család. Hírességek, és politikusok is ellátogatnak az előadásra, ami tragédiába torkollik. Egy merénylő hideg vérrel végez a Grayson családdal, csak a legfiatalabb Richard marad életben. A merénylőt elkapták, szervezett bűnözés szálait kutatják az ügy kapcsán.
A város tragikus helyzetét egy újonnan feltűnt szuperhős csapat az Alfa Szövetség próbálja enyhíteni, a rendőrség nem nézi jó szemmel az akcióikat, de a média már lecsapott a hírre.

Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események. 34o3s6w

Május - Harvey Dent ismeretlen forrásokból szerzett terhelő bizonyítékokkal sikeresen bíróság elő állította Carmine "A Római" Falcone-t, akit eddig csak Érinthetetlennek hívtak. A tárgyalás második napján a rémtetteiről elhíresült Harley Quinn egy ismeretlen összetételű gázt engedett ki az épületben, több embert megölt, és az államügyészt súlyosan megsebesítette.
Harvey Dent élet halál között lebeg a kórházban, a kezelése folyamatban van. Legjobb barátja Bruce Wayne hatalmas adománnyal segítette a kórház állapotát, és a város egy emberként szorít a fehér lovag gyógyulásáért.

Június - A város békére lelet, a bandaháborúnak vége lett, a keresztapa találkozónak köszönhetően, amit Salvatore "A Főnök" Maróni, és Carmine "A Római" Falcone, ám amit senki sem sejtett előre a helyzetre való megoldás máshonnan érkezett.
Mindenki a keresztapákra koncentrált, és így az árnyékben észrevétlenül mozoghatott a veszedelem. Méregcsók, Pingvin, Harley Quinn egyetlen embernek dolgozott. Jokernek.
Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események. 28mjpy0
Az őrült bohóc egy felfegyverzett hadsereg élén tört a hősök és gonosztevők csapataira, és tudatta velük, új főnöke van a városnak. Az előző vezetést pedig rövid, ám annál gyakorlottabb módszerekkel hidegre tette. Így kénytelen, kelletlen mindenki megvert kutyaként elkullogott a sebeit nyalogatni. A Denevérember vesztett, mégis az egész város őt hiszi a hősnek ki megmentette a várost, a bandák háborújától. Azóta se tudja senki merre van a bohóc.
Vissza az elejére Go down
Etrigan

Etrigan


Hozzászólások száma : 205
Join date : 2014. Nov. 22.
Tartózkodási hely : Gotham - Camelot - London

Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események.   Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események. EmptyCsüt. Jan. 15, 2015 3:40 pm

2013

Január - Gotham lakosait új veszély fenyegeti, Madárijesztő és a Bolond Kalapos egy új drogot fejlesztettek ki, mely legerősebb és legdrágább a piacon, ez természetesen nem tetszik a maffiának, elvégre erős a konkurencia, éppen ezért bandaháborúk zajlanak az utcákon. Mintha ez nem lenne elég, egy új pszichopata tűnt fel a városban, aki kedvére nyúzza le az áldozatairól a bőrt. Nincsenek kifejezetten megszabott célpontjai, bárki az áldozata lehet, legyen az egyszerű civil vagy egy óvatlan hős.
Vissza az elejére Go down
Catwoman
AdminHozzászólások száma : 1
Join date : 2016. Jul. 11.

Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események.   Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események. EmptyVas. Júl. 17, 2016 4:33 pm

2014

Airie megpróbálja elfoglalni Arkhamot. Az elmegyógyintézet a procedúra folyamán elpusztul, a világsajtót bejárja a hír.

Batman eltűnt.

Világszerte bizarr gyilkosságok történnek. A Föld vízkészlete valamiféle fertőzésen esett át, mely a tengerek, óceánok, s még az édesvizek gyors gombásodásához vezetett, mely csakhamar szinte mocsárrá változtatott mindent. Ezután történt a legmeglepőbb dolog, mikor is az északi sark fényei hirtelen az egész világon láthatóvá lettek

Poison Ivy-t megöli a Szürke (nem befejezett kaland, így nem biztos hogy valóban megtörtént)
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események.   Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események. Empty

Vissza az elejére Go down
 
Kronológia. A Játéktéren történt nagyobb események.
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kronológia. A világ keletkezésétől, az első Fórum kezdetéig.

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Szabályok, Információk :: Információk és Leírások :: Az oldal és a játék története-
Ugrás: