HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Idegenek, más világokról szármrazó létformák

Go down 
SzerzőÜzenet
Etrigan

avatar

Hozzászólások száma : 205
Join date : 2014. Nov. 22.
Tartózkodási hely : Gotham - Camelot - London

TémanyitásTárgy: Idegenek, más világokról szármrazó létformák   Pént. Dec. 05, 2014 8:25 pm

Az űr hideg s végtelen sötétjének homályából fel fel tűnnek égi utazók, távoli csillagok, világok szülöttei kik megvetették lábukat naprendszerünkben, s itt kezdtek új életet.
Eddigi játszható fajok:
- Kryptoni
- Marsi
- Gyíkemberek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Etrigan

avatar

Hozzászólások száma : 205
Join date : 2014. Nov. 22.
Tartózkodási hely : Gotham - Camelot - London

TémanyitásTárgy: Re: Idegenek, más világokról szármrazó létformák   Pént. Dec. 05, 2014 8:28 pm

Kryptoniak

A fajba csak előtörténet megírásakor kerülhet valaki, későbbi csatlakozásra nincs lehetőség. A Krypton bolygó ugyan elpusztult, de a faj számos képviselője élte túl a pusztulást (lsd pl.: Superman, Supergirl, Zod stb). Az előtörténetbe bele kell foglalni, hogy hol volt, merre járt, amikor a Krypton felrobbant. (példának okáért: Zod a Fantom Zónába volt zárva, így élte túl a kataklizmát). A kryptoni faj képességei a sárga nap alatt mutatkoznak meg igazán (mint amilyen a Föld Napja is). Erősebbek, gyorsabbak, és mivel a Föld gravitációja kisebb, így repülésre, de legalábbis óriási ugrásokra is képesek. Technológiai fejlettségük jóval az embereké fölött van, és ezt nem is szívesen osztják meg az emberekkel.

Kinézetre semmiben sem különböznek az emberektől, viszont gyengéjük a különböző kryptonitok, melyek a bolygó felrobbanása okán kerültek a földre. A legelterjedtebb a zöld színű, mely radioaktív sugárzása kellemetlen fájdalmat kelt a kryptoniban, valamint megfosztja őt minden képességétől független a sárga naptól.

A kryptoni sejtek elraktározzák a sárga nap erejét, sugárzását, így felerősítve képességeiket és testüket. Minden friss előtörténetet író kriptoni alapból megkapja a sebezhetetlenség képességét, mellyel 1. szinten kisebb kaliberű fegyverek már csúnya zúzódásokat okozhatnak. E mellé választhat a játékos még egy ismert képességet 1. szinten.
A képességeik fejlesztésére van lehetőség, a rendszer pedig a következő:
Minden újonnan feltűnő képesség 5kr, és egy 2 oldalas bővítést kíván (Word, Times New Roman, 12-es méret). ide kattintva olvashattok.

A név: A kryptoni nevek mindig két tagból állnak a férfiak esetében. Egy keresztnév és természetesen a családnév, e kettőt pedig kötőjellel választják el. Előtörténetben fontos, hogy ez a név a születési név, és ha a Földön az emberek között él, akkor az "Egyéb nevek"-hez kell írni a Földi nevét.
Néhány példa a nevekre: Kal-El, Jor-El, Dru-Zod, Hu-Ul
A Földi név bármi lehet, azt, hogy a játékos mivel regisztrál, rá van bízva.
Példa a földi név használatára:
Idézet :
Születési név: Kal-El
Egyéb név: Clark Kent, Superman...stb.
A kryptoni női nevek ennél kicsit trükkösebbek. A lány gyermek kap egy keresztnevet, valamint ezután az apa teljes nevét szokták hozzá tenni.
Példák: Kara Zor-El, Lara Lor-Van, Faora Hu-Ul

A Staff sokkal szigorúbban ellenőrzi a kryptoni előtörténeteket, ugyanis, mint fentebb említettem, a faj túlontúl erős, így nem szeretnénk, ha a többi faj háttérbe szorulna velük szemben.

Kryptoni képességek


 1. Sebezhetetlenség
 2. Szupererő
 3. Hőlátás
 4. Röntgen, ultraibolya, infravörös, teleszkópikus-, mikroszkópikus látás
 5. Szupersebesség
 6. Repülés
 7. Szuperfújás
 8. Jéglehellet
 9. Szuperhallás


A képességek ára 5kr, ám minden képesség megvételéhez egy minimum 2 oldalas bővítést kell írni, melyet a staff elbírál.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Etrigan

avatar

Hozzászólások száma : 205
Join date : 2014. Nov. 22.
Tartózkodási hely : Gotham - Camelot - London

TémanyitásTárgy: Re: Idegenek, más világokról szármrazó létformák   Pént. Dec. 05, 2014 8:36 pm

Marsiak


A marsi fajba értelemszerűen csak előtörténet alapján kerülhet bárki is. A marsi faj képviselői lehetnek fehérek, illetve zöldek, és nevükből is látszik, hogy a Földhöz legközelebb eső bolygó, a mars volt egykor az otthonuk, míg egy kataklizma alkalmával a kihalás szélére nem sodorta a teljes fajt. A zöld marsiak a békésebbek, melyek képesek más fajok között is békében élni, míg a fehér marsiak az agresszívabbak. A bolygó maga lakhatatlanná vált, így azon kevesek, akik megmenekültek máshol találtak menedéket, és alakváltó képességüket kihasználva olvadtak bele az adott bolygó népességébe. A faj a kryptoni-nál is ritkább, így jól körített indok kell a túlélésükhöz.

Képességeik szinte megegyeznek a kryptoniakéval, ám telepatikus és telekinetikus képességeik miatt talán még náluk is erősebbek. Humanoid lények, ám mivel alakváltók, bármilyen formában létezhetnek, amiben csak akarnak. Mint a kryptoniak, a marsiak sem legyőzhetetlenek: a legnagyobb gyengéjük a tűz, mellyel akár végleg el is lehet pusztítani a marsiakat.

A Marsiak neve is hasonlóan másképp néz ki, ám két tagból áll, akárcsak a földön.
Példák: J'onn J'onnz, M'gann M'orzz

Képességeik

A marsi faj képességei, és fejlődése megegyezik a kryptoni-akkal, alább viszont azok a pluszok lesznek felsorolva, melyekkel csak a marsiak rendelkeznek.


 1. Telepátia
 2. Telekinézis
 3. Fázisváltás
 4. Alakváltás
 5. Marsi látás
 6. Lángoló marsi*


*A lángoló marsiak voltak a Mars bolygó domináns faja nagyjából 20.000 évvel ezelőtt. A faj agresszív volt, és nem foglalkoztak semmivel, csak egymással - és az esetlegesen hozzájuk tévedó más fajokkal - csatároztak. Az Örzők megfigyelték a marsiak kultúráját, és úgy ítélték meg, ha nem lépnek közbe, akkor ez nagyon hamar univerzum szintű problémává nőheti ki magát. A képességeiket felhasználva átprogramozták a marsiak genetikai kódját, így választva szét őket zöld, illetve fehér marsiakra, és a tűz lett minden marsi legnagyobb gyengéje. Nem zárkózunk el attól, hogy valaki kifejlessze ezt a formát, ám vannak buktatók. Elsősorban, ebben a formában a marsi teste teljesen lángba borul, visszanyeri ősei "hagyatékát", és egy esztelen gyilkológéppé válik, így nem képes különbséget tenni barát és ellenség között. A Lángoló marsi ára pont ezért 10kr

A kryptoni fajhoz hasonlóan, minden képesség megvétele 5kr, valamint a hozzá tartozó 2 oldalas bővítés.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Etrigan

avatar

Hozzászólások száma : 205
Join date : 2014. Nov. 22.
Tartózkodási hely : Gotham - Camelot - London

TémanyitásTárgy: Re: Idegenek, más világokról szármrazó létformák   Pént. Dec. 05, 2014 8:40 pm

Gyíkember


Ebbe a fajba csak az előtörténet megírásakor csatlakozhat valaki. A mi világunkba kerülés csakis egy dimenzió kapun keresztül lehetséges még. Amit az előtörténetben fel kell tüntetni, mi úton módon is került át ide.
Evolúciójuknak köszönhetően fizikai ereje, gyorsasága, és reflexei is duplája az átlag embernek. A technológia fejlettségüknek köszönhetően, pedig a számunkra fejlett technológiájú gépezetek, nekik mindennapi eszközök.

Már alapból is erősebbek, mint az átlag ember, ám a fajuknak köszönhetően ezt tudják még növelni, különböző képességekkel. A megtalálható bármely hüllő fiziológiájával rendelkezhetnek. Vagyis kaphatnak tüdőt, vastagabb bőrt, gyorsaságot, teknőspáncélt, kopoltyút, és még sok mást is, ha elérik a fejlődésük megfelelő szakaszát, egy vedlés után meg is kapják azt.

A képességek megvétele, minden tekintetben 2 kredit, ezt fejleszteni erősíteni nem lehet. Minden képesség ára két kredit ez nem nő a későbbiekben sem. A technológiai fejlettségüknek köszönhetően számukra nincs high-tech cuccok, ezért minden hasonlót olcsóbban kaphatnak meg.
Gyíkemberekről bővebben itt: (Információk és Leírások -> Az oldal és a játék története -> gyíkemberek)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Idegenek, más világokról szármrazó létformák   

Vissza az elejére Go down
 
Idegenek, más világokról szármrazó létformák
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Világleírás
» Térképek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Szabályok, Információk :: Információk és Leírások :: Játszható fajok-
Ugrás: