HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Speedster-ek (Sebességmező)

Go down 
SzerzőÜzenet
Darkseid
Admin
Darkseid

Hozzászólások száma : 14
Join date : 2014. Nov. 22.

TémanyitásTárgy: Speedster-ek (Sebességmező)   Vas. Dec. 14, 2014 4:28 pm

Sebesség mező


Egy speedster karakter, minden képességét a gyorsaságból, a sebességből nyeri. Valamilyen baleset, kísérlet, kutatás, stb. folyamán egyfajta elektromos behatás éri/érheti a karaktert, melynek folyományaként leszakíthat - akarva, akaratlanul - egy szeletet a sebességmezőből. Innentől pedig elkezdenek kialakulni a különleges képességei. A legszembetűnőbb, hogy a Földön - és valószínű másutt is - mindenkinél gyorsabban fut. A sebességmező használata minden tekintetben a karakter (és persze a játékos) fantáziájára van bízva. Körbe futkosva képes akár tornádót gerjeszteni, a kezeivel körözve széllöketeket hozhat létre, sőt, akár időutazásra is képes, ám ez kevésbé javallott. A leghíresebb speedster, Barry Allan (Flash), használta ki legjobban a sebességmezőt. Többek között képes volt úgy vibrálni a testét, hogy egy zuhanó utaszzállító gépet átvibrált a Golden Gate hídon, így megmentett egy repülőnyi embert, sőt, képes volt olyannyira gyorsan vibrálni a lábát, hogy a felhőben lévő jégkirstályok összesűrűsödtek a talpa alatt, így gyakorlatilag képes volt a felhőkön is futni. Ilyen dolgokhoz nem árt, némi előképzettség, ám például egy falon átvibrálni bárki tud, ha megfelelő gyorsasággal mozgatja a molekuláit, ugyanis minden speedster képes molekuláris szinten vibrálni, így akár az emberi testbe is belenyúlhatnak anélkül, hogy látható sérülést okoznának rajta.

1. - Kezdeti állapot, melyben a karakter még csak megtapasztalja azt, mire képes a sebességmezővel. Viszont ilyenkor már képes 2x-3x hangsebességgel futni, valamint gyorsabban gyógyul, így a törött csontok 2-3óra leforgása alatt begyógyulnak. A sebességmező természetesen védi a karaktert, így ha megüt valakit, nem fogja szilánkosra törni a saját kezét, valamint nem szakad szét a ruhája az őt érő erőhatásoktól.
2. - 5x-6x hangsebesség, mostmár kezdi egyre jobban felfedezni a sebességmezőt, képes szeleket gerjeszteni, vagy akár tornádót kelteni ha körbe-körbe fut, vagy épp egyik testrészét mozgatja körbe-körbe.
3. - Tovább nő a sebesség, és képes akár a sebességmező forrásához is belépni. Bár ez nem ajánlott, de néha előfordul. Ezen a szinten már az agya is képes belépni a sebességmezőbe, és látja a körülötte zajló dolgok végkimenetelét - ha több van, akkor mindet - de ehhez erős koncentráció kell, és még kiforratlan.
4. - Az előző szinthez képest tovább gyorsul, csaknem fénysebességre. Képes megnyitni egy hasadékot a tér-idő kontinuumon, így akár időben és térben is utazhat, ha akar. Nagyon nehéz megjósolnia, hogy pontosan hol fog kijönni, ugyanis minden speedster-nél számít a "rezgés szám", és hogy mennyi kinetikus energiát hordoz magában. Az agya tökéletesen felfog mindent, és már nem kell koncentrálnia, ha akarja, egy pillanat alatt képes elolvasni egy egész könyvet.
5. - A karakter tökéletesen ura a sebességmezőnek, eléri a fénysebességet, és gyorsabb lesz egy kryptoninál is, persze csak futva)

Minden fejlesztés ára 4kr
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Speedster-ek (Sebességmező)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Szabályok, Információk :: Információk és Leírások :: Kasztok-
Ugrás: