HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Firestorm Mátrix

Go down 
SzerzőÜzenet
Darkseid
Admin
Darkseid

Hozzászólások száma : 14
Join date : 2014. Nov. 22.

TémanyitásTárgy: Firestorm Mátrix   Csüt. Jan. 29, 2015 8:19 pm


A Firestorm Mátrix egy különleges fúzió, melynek során két személy olvad össze eggyé. A dominánsabb adja a testet, a másik pedig folyamatosan instrukciókkal látja el a "vezetőt". A fúzió alapjában véve nem látványos, egy villanás látszik csak, mint például egy vaku, majd már a Firestorm áll a színen. Általában a ruhájának szín összetétele vörös és sárga, valamint ezek árnyalatai, ám minden esetben egy atom szimbólum helyezkedik el valahol. Ezen felül a legszembetűnőbb változás, hogy a szemei vörösen izzanak, a haja helyét pedig eg lángcsóva veszi át, mely folyamatosan aktív.

Képességek:
A mátrix-szal születni nem lehet, csak egy igen rizikós labor kísérlet adhatja meg a képességet, vagy pedig egy szerencsétlen (vagy épp szerencsés) baleset, melynek folyamán a két ember átéli az első fúziót.

Fúzionált állapotban a Firestorm Mátrix képes szub-atomi szinten megváltoztatni a dolgokat, így például egy darab kőből aranyat hozhat létre. Ezt szakszóval transzmutációnak hívják. Minden elem megalkotásának folyamata egy külön feladat, így ha tud aranyat gyártani, de később neki vasra van szüksége, akkor a kő--->vas útvonalat a nulláról kell kezdenie. A legtöbbször használt képessége a pirokinézis, ehhez elég csak oxigéndús környezetben lennie, a többi már gyerekjáték. A pirokinézis alap képesség, így azt rövid gyakorlás után, játszi könnyedséggel el lehet sajátítani. Megfelelő "beállítások" mellett még repülni is képes.

Csatlakozás:
A kaszthoz való csatlakozás 4kr-be fog kerülni. A kaszt földönkívüli-idegen, így csak és kizárólag ember lehet része a mátrixnak.
Csatlakozni előtörténetben való említéssel, vagy egy későbbi pályázattal lehetséges, melyben benne foglaltatnak a következők:
- Min dolgozott?
- Kivel?
- A baleset részletei
- Hogyan élték meg az első fúziót.

Fejlesztés:
A képesség eleinte kiforratlan, és gyenge, de a korlátok szinte ismeretlenek, hisz a kutatások és tesztek még mai napig sem teljesen értik az atomi és szubatomi dolgok működését.

1.: Képességek bontogatása, megszokás fázisa, valamint a pirokinézis használata.
2.: Elkezdi kapizsgálni a transzmutáció csínját-bínját, ám még tudatlan, és ismeretlen terület ez számára, így sok a kudarc, és a melléfogás.
3.: Gond nélkül képes létrehozni könnyebb földi anyagokat, ám egy apró dologhoz is temérdek próbálkozáson keresztül jut csak el, így nem árta, ha felkészül transzmutálható dolgokkal.
4.: A transzmutáció mesterévé válik, ügyes-bajos módszerrel, de képes akár földi anyagból földönkívülit transzmutálni, például egy darab szénből kryptonitot.
5.: Többé nincs gondja a transzmutációval, gond nélkül alakít át anyagokat, valamint ezen a szinten már képes DNS-t is átírni, így például adhat, de el is vehet képességet valakitől.

Minden fejlesztés ára 4kr, így összesen 20kr-ből kihozható maximumra.

Az elme:
Korábban említve lett, hogy két ember fúziójáról van szó. Ezt szeretnénk tartani, így a játékosok két lehetőség közül választhatnak:

1.: Alkotnak egy, csak erre a célra használatos NJK-t, majd felveszik a kasztot. Az NJK-ra, a mindenkor NJK szabályzat és ár érvényes, tehát teljes értékű szereplő lesz a Játékos életében.

2.: Két Játékos, akiknek erre a kasztra fáj a foguk, összebeszélnek, és együtt veszik fel a kasztot, és írják meg a pályázatot.
Így az is megbeszélés kérdése, hogy hogy fizettek, pályáztok.

a) 1-es játékos kifizeti a négy kreditet, 2-es játékos pedig megírja a pályázatot
b) Felezhetitek a kredit árát, így fejenként 2-2kr szükségeltetik, ám ebben az esetben mindkét féltől látni szeretnénk a teljes pályázatot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Firestorm Mátrix
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Szabályok, Információk :: Információk és Leírások :: Kasztok-
Ugrás: